SHARE
bidot

Astăzi am descoperit unul dintre cele mai interesante joculețe Android. De ce este interesant? Pentru că este de tip arcade și pentru că este ingenios. Mie îmi plac jocurile bine gândite care implică îndemânare  iar în cele ce urmează o să vă prezint unul dintre jocurile moderne care dau o dependență ieșită din comun.

Încă de la început, suntem întâmpinați de textul „Remove Ads”, ceea ce ne atenționează de faptul că este un joc plin ochi cu reclame. Deși o să pară exagerat, cred că joc mai plin de reclame ca BiDot nu cred că am trăit să văd. Nu-i bai, atunci când dai drumul la activitate parcă uiți de toate supărările cauzate de tonele de reclame ce-ți inundă display-ul telefonului.

2016-03-15 21.35.09

Practic, tot ce trebuie să faci este să separi cele două tipuri de bile. Avem bile roșii alături de bile albastre. Acestea trebuie să fie împărțite oarecum printr-o cătare destul de mică astfel încât bilele albastre să ajungă în partea albastră iar cele roșii să ajungă în partea roșie. Deși pare destul de simplu, vă asigur de faptul că pe măsură ce avansați în niveluri, dificultatea e din ce în ce mai mare.

BiDot este jocul pe care îl recomand celor care doresc un tip de arcade ceva mai ingenios, dar care să destindă în același timp atmosfera pentru că de cele mai multe  ori,  aceste joculețe au rolul de a te relaxa și de a te desprinde de cotidian.  Este genul de aplicație mică ce deși în primă fază te împinge de la spate să îi dai uninstall înainte să joci din cauza reclamelor, la final reușește să te încânte.

2016-03-15 21.37.41

Articole Recomandate

Table Tennis Touch – unul dintre cele mai bune jocuri Android ale anului 2... Am jucat într-una Table Tennis Touch pe final de an, atunci am descoperit eu minunăția asta de joculeț care este capabil să ofere adrenalină și specta...
TOP 5 jocuri de car parking Nu știu vouă, însă mie îmi plac la nebunie jocurile Android cu mașini pe care trebuie să te chinui mai mult sau mai puțin să le parchezi în zone care ...
3 jocuri anti stres extraordinare În societatea modernă, există zile în care stresul atinge cote maxime. Avem parte de stres acasă, în trafic, la joburile din ce în ce mai instabile și...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here