SHARE
Asus Zenfone 3

Asus a prezentat recent noua serie Zenfone 3. Este vorba despre 3 telefoane cu carcase din metal: unul de 5.5 inci standard, unul de 5.7 inci încadrat în clasa lux și unul de 6.8 inci încadrat în clasa… tabletelor? Cum adică un telefon de aproape 7 inci? Căci 7 inci au tabletele…

Ei bine, iată că aceasta este dimensiunea reală a lui Asus Zenfone 3 Ultra și cred că cei de la Asus s-au gândit că va umple oarecum locul gol de pe piață lăsat la marginea dintre dimensiunea tabletelor și cea a telefoanelor. Dar este oare posibil ca acest telefon să fie de fapt chiar o tabletă?

Ei bine, în ultimele luni în întreaga lume, vânzările de tablete au scăzut foarte mult așa că cei de la Asus ar trebui să fie destul de atenți la modul în care-și prezintă produsul pentru că o asemănare prea izbitoare cu o tabletă nu cred că le va aduce vânzări.

Asus Zenfone 3 Ultra iese în evidență prin camera foto, de departe una dintre cele mai bune pe care Asus le-a pus vreodată pe un smartphone. Discutăm despre un senzor de 23  megapixeli, capabil de autofocus în doar 0.03 secunde. Există de asemenea stabilizator optic al imaginii.

Această cameră foto foarte bună ar distruge foarte multe tablete de 7 inci de pe piață în acest moment dacă ar fi să judecăm doar după intenția de a face poze bune cu o tabletă. Dacă mai punem la socoteală faptul că are un display 1080p protejat cu Gorilla Glass 4, sunet îmbunătățit cu ajutorul SonicMaster 3.0, carcasă din aluminiu, baterie de 4600 mAh, clar ar fi un rival de temut al tabletelor din acest sector.

Asus Zenfone 3 Ultra are funcție de powerbank

Ar mai fi câteva lucruri de precizat legat de bateria acestui telefon… Durata de viață oferă până la 11 ore și jumătate de playback video ceea ce este incredibil. De asemenea, are funcție de încărcare rapidă ceea ce permite un boost de 60% în doar 45 de minute. Lucrurile devin cu adevărat interesante în momentul în care poți încărca alte dispozitive din acest Asus Zenfone 3 Ultra, se pare că are și funcție de powerbank.

Prețul acestui telefon îl va îndepărta puțin de zona tabletelor întrucât se anunță un scor destul de mare, undeva la 2000 de lei sau chiar peste. Cu 2000 de lei poți cumpăra tablete mult mai mari și mai performante, însă asta nu înseamnă că Asus Zenfone 3 Ultra nu poate fi o opțiune în acest sens.

Articole Recomandate

Care sunt pericolele ascunse în IOT (Internet of Things) Am discutat de multe ori despre răspândirea dispozitivelor conectate la internet din casele noastre. Acest concept are să aducă la iveală o lume mult ...
3 moduri în care putem folosi cu succes realitatea virtuală Realitatea virtuală poate fi comparată cu un univers paralel către care poți accede ca-n filme, cu ajutorul unui dispozitiv. Chiar dacă această tehnol...
De ce telefoane noi se vând cu versiuni depășite de Android? Cred că am observat cu toții faptul că uneori, telefoane noi și scumpe sunt vândute cu versiuni Android depășite și apare inevitabil întrebarea: de ce...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here