Home Tutoriale 7 trucuri pentru HTC 10

7 trucuri pentru HTC 10

1886
0

HTC 10 este cel mai probabil un rival de temut pentru Huawei P6 prin procesorul puternic, memoria RAM și cea internă, având de partea sa și o cameră foto destul de bună. HTC 10 este un telefon senzațional și deși a apărut de ceva vreme pe piață, există câteva lucruri pe care utilizatorii acestuia încă nu au avut timp să le descopere, ori pur și simplu nu le-au observat. Vom trece în revistă în cele ce urmează 7 trucuri destul de interesante pentru acest telefon, în speranța că sunt și utile.

7 trucuri pentru HTC 10

  1. Folosește comenzile cu gesturi (motion gestures). Cu HTC 10 poți seta anumite gesturi care să activeze comenzile principale ale telefonului. De exemplu poți să vizualizezi ultimul ecran folosit printr-un swipe-up, poți să te întorci Home printr-un swipe-left sau evident, poți debloca telefonul printr-un dublu tap pe display.
  2. Oprește aplicația Blinkfeed. Este o aplicație de genul Flipboard care are de gând să te inunde cu știri și notificări din social media. Nu toată lumea și-o dorește dar vine deja instalată. Ca să o oprești, nu trebuie să o dezinstalezi, ci doar să ștergi iconița din lista cu aplicații. Ții degetul apăsat pe iconiță până apare coșul de gunoi, apoi știi ce ai de făcut.
  3. Poți porni camera printr-o metodă inedită. Ca mulți alți producători de telefoane mobile, HTC îți permite să lansezi aplicația de la camera foto printr-un shortcut. Ca să pornești camera pe HTC 10 fără să acționezi aplicația în sine, trebuie să efectuezi un swipe-down  cu degetul de două ori pe display.htc 10 2
  4. Folosește fotografii necomprimate. Fotografii profesioniști adoră imaginile necomprimate pentru că au detalii foarte bune. Telefoanele fac un compromis comprimându-le. Scade semnificativ dimensiunea fișierului dar se pierd și detaliile. Pentru a beneficia de aceste detalii, poți activa modul RAW din meniul de setări al aplicației camerei. Editează apoi pozele prin funcția Edit With RAW Enhancement și vei vedea o diferență foarte mare.pro-mode-s7-htc-10-w782
  5. Folosește înregistrarea clipurilor 4K pentru calitate audio. HTC 10 nu e destinat doar celor pasionați de fotografie. Telefonul vine și cu un sunet excelent de care filmările pot beneficia. Mergi din nou la aplicația camerei foto și selectează Video. Apasă cele două linii până vezi că apare Quality, apoi swipe până când calitatea video este 4K. Acum, ai și sunetul de calitate.
  6. Joacă-te fără să consumi bateria. Pe lângă setările Android, HTC 10 are încă o opțiune inteligentă de economisire a bateriei numită Game Battery Booster. Aceste setări sunt disponibile în aplicația preinstalată Boost+, și îți poți alege care jocuri să primească un plus de optimizare. Această optimizare include scăderea rezoluției de la 1080p la 720p. În cele mai multe jocuri nu se observă diferența de calitate video dar economisești baterie.
  7. Folosește culori calde pentru display. Una dintre cele mai importante critici de care cei de la HTC se fac vinovați este faptul că nu folosesc culori ceva mai calde pentru display. Ei bine, cu HTC 10 poți rezolva treaba asta. Mergi la Settings > Display, Gestures and Buttons > Color Profile. Dacă nu-ți plac setările predefinite poți seta manual culorile.htc 10 4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here