SHARE
Samsung Galaxy S9 Mini

Se pare că an de an apar zvonurile referitoare la variantele mini ale ultimelor flagship-uri Samsung. Chiar acum se discută despre un Samsung Galaxy S9 Mini prin presa de underground și multă lume nu prea știe ce să creadă. Acesta ar trebui să aibă un display curbat mai mic, de 5 inci.

Nu ar fi nimic ciudat dacă am vedea un astfel de telefon întrucât în ultimii ani, producătorii au început să implementeze display-uri destul de generoase pe dispozitive nu chiar foarte scumpe astfel încât să îmbunătățească experiența de utilizare.

Odată cu lansarea lui Galaxy S5, a apărut și seria Mini a celor de la Samsung, în 2014, și se pare că au de gând să scoată un astfel de telefon și când va lansa S9.

În martie 2018 se zvonește că ar fi lansarea lui S9 Mini, alături bineînțeles de S9 și S9 Plus. Deși nu avem detalii legate de formatul exact, se pare că va fi un telefon cu display de 5 inci. Nici despre specificațiile tehnice nu cunoaștem absolut nimic (în afară de display).

Deși e prea devreme ca să băgăm mâna în foc pentru faptul că vom vedea o versiune Mini la anul, se crede că va fi un dispozitiv de top întrucât Samsung are modele pentru clasa mid (A) și low (J).

Chiar ar fi interesant un telefon foarte puternic vândut într-o formă mai simplu de manevrat pentru că în ultimii ani, tendința smartphone-urilor a fost aceea de a crește în dimensiune.

Vă vom ține la curent cu evoluția acestor zvonuri.

Articole Recomandate

Ce așteptări trebuie să ai de la un telefon Android de 1000 de lei? Un smartphone Android care costă 1000 de lei este departe de tot ceea ce înseamnă performanță uluitoare. Discutăm despre niște dispozitive de clasă me...
Întreținere elementară pentru telefoanele mobile Android Telefoanele mobile au nevoie de întreținere, mai ales dacă aparțin unor oameni care nu le schimbă prea des. De exemplu, eu am un ritm de cumpărat disp...
De ce nu mai testez telefoane Android – Editorial Alex Ciocan În trecut, am testat câteva telefoane mobile cărora le-am făcut review pe acest blog. Probabil mulți dintre voi v-ați întrebat de ce nu mai par astfel...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here