Home Editorial O să avem oare un Samsung Galaxy S9 Mini?

O să avem oare un Samsung Galaxy S9 Mini?

1629
0
Samsung Galaxy S9 Mini

Se pare că an de an apar zvonurile referitoare la variantele mini ale ultimelor flagship-uri Samsung. Chiar acum se discută despre un Samsung Galaxy S9 Mini prin presa de underground și multă lume nu prea știe ce să creadă. Acesta ar trebui să aibă un display curbat mai mic, de 5 inci.

Nu ar fi nimic ciudat dacă am vedea un astfel de telefon întrucât în ultimii ani, producătorii au început să implementeze display-uri destul de generoase pe dispozitive nu chiar foarte scumpe astfel încât să îmbunătățească experiența de utilizare.

Odată cu lansarea lui Galaxy S5, a apărut și seria Mini a celor de la Samsung, în 2014, și se pare că au de gând să scoată un astfel de telefon și când va lansa S9.

În martie 2018 se zvonește că ar fi lansarea lui S9 Mini, alături bineînțeles de S9 și S9 Plus. Deși nu avem detalii legate de formatul exact, se pare că va fi un telefon cu display de 5 inci. Nici despre specificațiile tehnice nu cunoaștem absolut nimic (în afară de display).

Deși e prea devreme ca să băgăm mâna în foc pentru faptul că vom vedea o versiune Mini la anul, se crede că va fi un dispozitiv de top întrucât Samsung are modele pentru clasa mid (A) și low (J).

Chiar ar fi interesant un telefon foarte puternic vândut într-o formă mai simplu de manevrat pentru că în ultimii ani, tendința smartphone-urilor a fost aceea de a crește în dimensiune.

Vă vom ține la curent cu evoluția acestor zvonuri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here