Home Stiri Lansare Gorilla Glass Victus 2 – Protecție superioară la căzăturile pe ciment

Lansare Gorilla Glass Victus 2 – Protecție superioară la căzăturile pe ciment

431
0

Gorilla Glass este de departe cea mai populară protecție pentru ecranele moderne ale telefoanelor Android de clasă medie și înaltă, ultimele soluții fiind Gorilla Glass Victus și Gorila Glass Victus Plus. Astăzi, compania a anunțat Gorilla Glass Victus 2 iar întrebarea de bază este cu ce anume vine în plus față de versiunile precedente.

Ei bine, producătorul susține faptul că această versiune oferă o protecție superioară a ecranului la căzăturile pe beton/ciment. Mai precis, producătorul susține că ecranul nu se va sparge dacă va fi scăpat de la o distanță de 1 metru înălțime. De asemenea producătorul mai susține faptul că Gorilla Glass Victus 2 apără display-ul de spargere dacă este scăpat de la o înălțime de 2 metri pe suprafețe de tip asfalt.

Vice Președintele Corning, David Velasquez afirmă faptul că telefoanele Android din ziua de azi sunt cu 15% mai grele și cu 10% mai mari față de dispozitivele de acum 4 ani, drept urmare, trebuie aduse îmbunătățiri constante tehnologiei de protecție a sticlei. Când vom vedea în magazine primele telefoane cu Gorilla Glass Victus 2? Ei bine, momentan sticla este testată de marii producători și dacă toate testele ies pozitiv, în câteva luni este foarte probabil să apară.

Previous articleCum instalezi același cont de WhatsApp pe două telefoane diferite
Next articleTânăr cu 300 de iPhone-uri asupra sa, jefuit în New York la ieșirea din magazin
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here