SHARE
LG G6

LG G5 a fost de departe unul dintre cele mai emblematice telefoane care au apărut în 2016 din pricina faptului că a adus pe piață un concept destul de stingher și tupeist, numit telefon modular.

Ei bine, la aproape 1 an distanță de la apariția acestui LG G5 începem să ne gândim la versiunea lui upgradată, LG G6. Din păcate, nu se știu prea multe despre specificațiile hardware ale succesorului lui LG G5 dar vom împărtăși cu voi ceea ce am aflat până acum. De exemplu, se zvonește din ce în ce mai des faptul că LG nu va renunța la portul audio de 3.5 mm dar va renunța la bateria detașabilă.

Dacă ne uităm la calendarul lansărilor LG, G6 ar putea să fie adus la suprafață ori la CES în ianuarie ori la MWC în februarie, deci nu mult timp ne mai desparte de acest eveniment. Cât despre preț, telefonul o să coste undeva la 3000 de lei, fiind un smartphone premium.

Tehnologiile folosite în acest telefon vor fi unele total nespectaculoase. Nu vom avea parte de un display curbat asemenea S7 Edge și din păcate nici quick charge nu-și va face apariția deși este un concept adoptat de ani buni de alți competitori. Este de asemenea posibil să avem sticlă peste carcasa din aluminiu dar deocamdată este doar un zvon, cei de la LG nu au confirmat acest aspect.

Cât despre aspectul modular al telefonului, deocamdată nu se știe nimic. Cei de la LG se gândesc să abandoneze această idee pentru că deși este una spectaculoasă și uneori chiar utilă, telefonul necesita un restart destul de dur, trebuia oprit complet pentru a se face operațiunea cu pricina. Vom reveni cu detalii pe măsură ce specificațiile se vor „scurge” pe internet.

Articole Recomandate

LG V40 – telefonul Android care va avea 5 camere foto Strategia lansărilor celor de la LG e oarecum dificil de anticipat sau de urmat. Nu demult, compania a făcut o declarație prin care a anunțat că va la...
Câteva detalii despre Samsung Galaxy Note 9 Nu știu cum simțiți voi trecerea timpului, dar parcă ieri discutam despre Samsung Galaxy Note 4. Iată-ne puși în situația să aducem în prim plan detal...
Huawei Mate 10 Pro poate conduce o mașină Huawei duce un pas mai departe ideea de inteligență artificială prin intermediul noului cip Kirin 970. Întrebarea este dacă această inteligență artifi...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here