Home Jocuri Android Temple Run — Go, Indy, Go!

Temple Run — Go, Indy, Go!

1838
0

Bine, nu ca jocul Temple Run ar avea de-aface cu franciza Indiana Jones, insa trebuie sa recunoastem faptul ca din punct de vedere vizual, exista cateva similartitati de necontenit. Temple Run a avut un succes formidabil si in App Store iOs iar acum exista si pe Android. In cele ce urmeaza o sa vedem daca a avut sau nu rost asteptarea.

Primele lucruri pe care le observi la Temple Run sunt elementele grafice despre care va povesteam mai devreme ca ar aminti de Indiana Jones, insa si de jocul Doom. Apoi, dupa cateva minute de butonat iti dai seama ca jocul este unul destul de simplu, scopul fiind sa eviti o serie de maimute care intentioneaza sa te cam manance.

Actiunea se petrece intr-un templu, asa cum ne sugereaza si numele si vei intalni sute de obstacole in incercarea de a scapa din acest loc. Trebuie sa aluneci, sa te feresti de tot ce zboara si se misca in jur. Incearca sa colectezi cat mai multe monezi  ca sa iti poti cumpara lucruri care sa te ajute in demersul tau, precum marirea vitezei pentru 250 de metri sau activarea altor caractere.

Poti de asemenea sa indeplinesti si obiective precum Sprinter daca reusesti sa alergi 1000 de metri sau Basic Powers in cazul in care colectezi absolut tot ce-i de colectat in nivleul 1. Statisticile includ scorul tau, bazate pe ideea ca vei avea un scor mai mare cu cat vei reusi sa alergi mai mult si cu cat vei colecta mai multe monezi.

In linii mari, Temple Run este un joc extrem de simplu si se bucura de un succes nebun. Poate ca tocmai simplitatea il scoate in evidenta si il ajuta sa ramana in topul jocurilor din Play Store.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here