Home Jocuri Android Glow Hockey – o versiune moderna a jocului Pong

Glow Hockey – o versiune moderna a jocului Pong

1512
0

Uneori, gameplay-urile cele mai simple sunt acelea care aduc cea mai multa distractie. Poate ca unii dintre voi nu stiti ce inseamna Pong – zeul tuturor jocurile pe calculator- insa cu siguranta cu totii v-ati intalnit cu o versiune de Pong a vre-unui joc pana acum. Glow Hockey este unul dintre acele jocuri, care seamana a Pong, joc ce se apropie de aniversarea de 40 de ani.

Odata ce te vei apuca sa muti batul cu degetul, nu te vei mai putea opri. Controalele sunt destul de bune  si dupa ce te obisnuiesti cu ele, nu vei mai avea absolut nici o problema. Daca vrei sa iei pauza, apasa butonul respectiv  de pe marginea din dreapta. In timpul pauzei poti aduce modificari jocului prin meniul de setari.

Jocul este impartit in 4 sectiuni diferite in ceea ce priveste culorile care se aprind precum un neon in momentul in care puck-ul intra in ele. Efectul este “ajutat” de un sunet metalic. Va pot spune ca efectele vizuale si sonore contribuie destul de serios la cantitatea de distractie uriasa pe care o ofera acest joc. Glow Hockey se poate juca de minune atat pe telefon cat si pe tableta. Cu cat display-ul e mai mare cu atat o sa va distrati mai bine.

 

Previous articleDon’t Tap The White Tile
Next articleAutomatic Call Recorder
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here