Home Editorial 6 motive sa cumperi un Z5 Compact

6 motive sa cumperi un Z5 Compact

1432
0
Z5 Compact

Sony Xperia X5 Compact doar ce a fost lansat in State si din pacate este oleaca mai scump de cat ne-am fi asteptat, insa e un telefon destul de bun si in cele ce urmeaza o sa incercam sa gasim cateva motive pentru care ar trebui sa cumperi acest smartphone, in ciuda pretului destul de mare.

6 motive sa cumperi un Z5 Compact

  1. Camera foto este foarte buna. Telefonul are o camera foto de ATENTIE 23 mpx, cu un autofocus foarte rapid, de doar 0.03s. Ccred amera frontala este de 5 mpx si a scapat de bugul care o facea sa se blocheze.
  2. Procesorul rapid. Z5 Compact are un Snapdragon 810 care este mult mai rapid de cat procesorul de pe Z3 Compact (Snapdragon 801). De asemenea, a scapat de problemele cu supraincalzirea. Are si 2 GB RAM, ceea ce il face un telefon destul de rapid si puternic.
  3. Bateria e geniala. Dimensiunea este 2650 mAh, cu optiunea Quick Charge 2.0. Cred ca acest telefon va face ravagii la varf, acolo unde Samsung Galaxy S6, S7, LG G5 nu prea te bucura din punct de vedere al andurantei bateriei.
  4. Are senzor pentru amprenta. Senzorul pentru amprenta inca nu a devenit o optiune standard, insa e un pas inainte in securitate mobila. Cu cat scapam mai repede de parole cu atat mai bine. Senzorul pentru amprenta e foarte ok pentru platile online.
  5. E rezistent la apa si la praf, big like. Poate nu o data ati scapat telefonul in cada, in lighean, in veceu chiar… Cei care au trecut prin asemenea drame stiu cat de importante sunt aceste doua avantaje.
  6. Incepe sa se ieftineasca. La lansare, Z5 Compact costa 650 de dolari, insa in acest moment cred ca poate fi cumparat si cu 450 de dolari sau 2000 de lei mai pe romaneste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here