SHARE
oneplus 3

OnePlus 3 este minunea celor care și-au propus în urmă cu vreo 2 ani să aducă utilizatorilor telefoane la fel de performante ca vârfurile de gamă de la Samsung sau Apple dar la jumătate de preț. Compania OnePlus este deja la al 4-lea telefon adus pe piață și deocamdată nici unul dintre ele nu a dezamăgit. În plus, de anul acesta au renunțat la sistemul de invitații, așa că dacă cumva te gândești că ar fi momentul să cumperi unul, iată încă 5 motive care să îți ridice gradul de încredere.

5 motive să cumperi un OnePlus 3 chiar dacă ești din România

  1. Este foarte ieftin. La 399 euro cu cât se vinde el în România prin intermediul site-ului celor de la OnePlus, cu transport inclus, este aproape pomană curată. Ce telefon de maxim 1800 RON mai vine cu procesor Snapdragon 820 și 6 GB RAM?
  2. Deși este ieftin, este de calitate. Am vorbit în review-ul telefonul pe care l-am făcut mai demult despre calitatea de construcție. Este mult peste medie. chiar dacă telefonul nu diferă prea mult de celelalte 3 telefoane fabricate de OnePlus, partea din spate seamănă a HTC 10 iar marginea inferioară seamănă cu iPhone, calitatea materialelor este destul de bună pentru cei 399 euro. Are doar 7.5 MM grosime și display de 5.5 inci.
  3. Îl poți folosi afară. Eu unul sunt disperat de telefoanele mobile care în casă au un display super frumos de la care nu-ți poți lua privirea nici măcar o secundă, însă în momentul în care le scoți afară, devin inutilizabile. Luminozitatea de la OnePlus 3 este excelentă și asta-l face utilizabil și afară, în lumina directă a razelor solare.
  4. Folosește ultima versiune de Android, updatată. De fapt folosește CyanogenMod 3.1.1, un derivat din Android 6.0.1 Marshmallow. CyanogenMod este foarte foarte aproape de Androidul pur, necustomizat cu interfață. Asta înseamnă performanță mărită și posibilitate de optimizare extra pentru utilizatorul final. (App, telefonul vine deblocat din fabrică, poți instala orice custom ROM dorești).
  5. Este un telefon foarte puternic. OnePlus 3 vine cu 6 GB RAM, iar acesta este un lucru bun anticipat, pentru viitor. Majoritatea telefoanelor foarte performante din ziua de azi vin doar cu 3 sau maxim 4 GB RAM. În acest moment este cel mai puternic telefon din lume, din pricina procesorului Snapdragon 820 ce urmează la 2.2 Ghz și 1.6 Ghz. Placa video este Adreno 530 și cu aceste componente, OnePlus 3 a depășit pe Samsung Galaxy S7.

OnePlus 3, dacă am fi să-l caracterizăm ceva mai metaforic, ar fi precum o Fabia care depășește în viteză un BMW. Clar face toți banii.

Articole Recomandate

4 situații în care-ți va fi utilă o baterie externă Bateriile externe nu sunt de ieri, de azi printre noi iar de-a lungul timpului, acestea și-au arătat utilitatea cu vârf și îndesat, mai ales în contex...
2 telefoane ridicole care nu ar trebui să existe la vânzare în Țara Sărăciei... Am aruncat o privire pe eMag să văd ce mai cumpără românii în materie de telefoane mobile. Ce-am văzut listat pe-acolo? Un fiasco total. Pe lângă aces...
Cele mai bune telefoane de buget pe care le poți face cadou de Crăciun Crăciunul se apropie cu pași repezi. Doar câteva zile ne mai despart de cea mai mare sărbătoare a creștinătății și mulți dintre noi suntem în cutare d...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here