Home Editorial Tu de câți GB de internet ai nevoie pentru datele mobile?

Tu de câți GB de internet ai nevoie pentru datele mobile?

658
0

Am aruncat un ochi pe datele mobile, în ultima vreme chiar și acasă am stat pe 4G întrucât routerul pe care-l folosesc pentru Wi-Fi s-a cam defectat, nu prea mai reușesc să mă uit nici pe YouTube 720p prin intermediul lui. Chiar eram curios cam de câți GB de internet mobil are nevoie cineva care chiar folosește YouTube, care toacă internetul așa En-Gross și nu mică mirarea mi-a fost să văd faptul că nu am avut nicio lună în care să sar de 60 GB.

Consumul mediu, după cum se poate vedea și în imaginile de mai jos, s-a stabilizat în jurul a 40-50 GB lunar, o sumă care este oarecum acoperită de abonamentul pe care-l am la Digi. Sincer să fiu mă așteptam la mai mult dar știu că dacă depășesc traficul inclus în abonament, internetul de la Digi efectiv nu mai funcționează, ei zic că-i restricționat la o anumită viteză dar vă zic din propria experiență că nu mai merge nici YouTube la 144p.

Din moment ce nu m-am confruntat recent cu situația aceasta mi-am dat seama oarecum că sunt încă în limitele abonamentului. Surprinzător, pentru că sunt genul care pune telefonul pe YouTube pe ceva live sau podcast și se duce la somn, încearcă să adoarmă auzind acel zgomot din fundal. Probabil cei de la YouTube au optimizat foarte mult aplicația în ultima vreme în ceea ce presupune consumul de internet, altfel nu-mi explic cum de am consumat atât de puțini GB de trafic în această perioadă. Sunt curios, voi câți GB de internet tocați pe lună și cât plătiți? Eu am acel abonament de la Digi care costă 5 euro pe lună, numit Digi Mobil Nelimitat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here