Home Aplicatii Android Dropbox pentru Android

Dropbox pentru Android

2919
2

Dropbox este aplicatia Android perfecta pentru stocarea de imagini si date generale. Cu cat avansam ca si civilizatie, observam ca incercam sa ne desprindem de spatiile de depozitare a fisierelor clasice precum HDD, DVD-R, USB-Stick, chiar si HDD portabil si incepem sa migram incet incet catre servicii de cloud storage sau pe romaneste stocare pe servere cloud. Bine, cloud nu prea suna a romana, insa nu se pot traduce mot a mot si sa fim sincer, cred ca stim cu totii ce inseamna cloud storage, nu?

De ce sa folosesti solutii de cloud storage? De ce sa iti tii datele pe internet? De ce sa folosesti Dropbox? In primul rand, datele stocate pe Dropbox nu se pierd niciodata. Dropbox are optiune de restore nu doar a fisierelor intregi, ci si a diferitelor versiuni asupra carora s-a intervenit in timp. De exemplu un fisier Excel modificat de 3 ori. Asadar, cu Dropbox fisierele tale nu or sa dispara niciodata in neant, asa cum multa lume se teme. Lumea inca este intepenita la lucrurile palpabile DVD sau Stick, nu prea are incredere in aceste solutii de Cloud Storage, insa cu timpul situatia se va inversa.

Cei care detin un dispozitiv Android Samsung, smartphone sau tableta, si instaleaza Dropbox pentru Android pe acestea, vor beneficia de spatiu de depozitare de 50GB gratuit pentru 12 luni. Este o metoda foarte buna de promovare a celor de la Dropbox, deoarece atunci cand instalezi aceasta aplicatie si ii vezi utilitatea reala, cu siguranta vei plati anul ce vine pentru a te bucura de cei 50 GB spatiu. Pentru cei care activeaza aceasta aplicatia pe doua dispozitive folosind acelasi cont, Dropbox va dubla perioada celor 50 de Gb gratuit. Eu am activat pe doua dispozitive, o tableta Samsung Galaxy Tab 2 si un smartphone Samsung Galaxy Grand Neo Dual Sim iar la a doua activare asa am primit.

E mult mai simplu sa folosesti Dropbox ca mediu de stocare de cat sa scoti pozele din telefon folosind un cablu USB sau Bluetooth. Poti accesa contul tau de oriunde ai fi cu ajutorul telefonului mobil, pozele facute cu acesta se uploadeaza automat atunci cand esti conectat la internet si se vor sincroniza cu orice calculator conectat la internet si la contul tau Dropbox.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here