Home Diverse Orice meseriaș are un ciocan rotopercutor de calitate în dotare

Orice meseriaș are un ciocan rotopercutor de calitate în dotare

2216
0
ciocan rotopercutor

Nimic nu mă enervează mai mult decât meseriașul care vine la muncă fără scule. De ce vine la muncă fără scule? Păi pentru că nu deține așa ceva. După Revoluție numai cine nu a vrut nu s-a făcut meseriaș. Oamenii au văzut că se câștigă bani frumoși cu construcțiile și chiar dacă nu s-au priceput, au început să se dea drept mari meseriași, totul în ideea de a câștiga un ban în plus. Așa este românul din păcate, chiar dacă nu se pricepe, el e dispus să se bage dacă iasă bani. Nu contează că la final face un lucru de calitate slabă, ori nu poate duce la bun sfârșit lucrarea.

Și culmea că sunt foarte mulți cei care habar nu au construcții și se intitulează meseriași, ei fiind de fapt ciubucari de weekend ori după ce termină meseriile lor super plictisitoare de paznici. Ai toate șansele să dai lucrarea pe mâna unui nepriceput așa că ai mare grijă. Cel mai simplu ca să identifici un meseriaș adevărat este să observi cu ce scule vine la el în prima zi. Dacă vine fără scule cu gândul că va lucra cu ale tale, scoate-l pe ușă afară. Dacă vine la muncă cu scule hobby la fel, trimite-l acasă. Un meseriaș adevărat va avea întotdeauna scule de calitate, profesionale.

De exemplu te poți uita să vezi ce fel de ciocan rotopercutor are omul. Dacă vine cu o chinezărie de genul Panzer sau Titan, mult răspândite prin magazinele locale de bricolaj, nu este un meseriaș adevărat. Un meseriaș 100% nu se va sfii să investească în scule profesionale, în ciocane rotopercutoare de 4000 de RON. Cei care sunt ciubucari de weekend bineînțeles că nu-și vor permite niciodată un asemenea echipament. Și chiar dacă-și vor permite nu vor investi pentru că ideea lor este să facă cât mai mulți bani, cu investiție minimă.

Orice meseriaș are un rotopercutor de calitate în dotare așa că acesta este unul dintre puținele indicii care vă pot trezi la realitate în legătură cu omul căruia-i încredințați lucrarea. Dacă vreți să fiți mulțumiți și să plătiți un preț corect pentru serviciile prestate, încercați pe cât posibil să vedeți cu cine aveți de-a face pentru că sunt banii voștri până la urmă, munciți, și ar fi păcat să-și bată joc de voi un paznic cate stă pe minimul pe economie iar în timpul liber mai zugrăvește sau zidește. Un meseriaș de calitate îl recunoști de departe după sculele performante pe care le folosește.

Previous articleCum poți preveni pierderea telefonului tău? Dar cum îl poți găsi în cazul în care l-ai pierdut deja?
Next articleAi nevoie de mai mult spațiu de stocare? Iată 3 metode destul de eficiente prin care poți face rost de spațiu suplimentar pentru muzica și fotografiile tale
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here