Home Editorial Samsung Galaxy J5 2016 – după aproape 3 ani de utilizare

Samsung Galaxy J5 2016 – după aproape 3 ani de utilizare

1398
0
Samsung Galaxy J5 2016

N-aș fi crezut vreodată să ajung să țin un telefon aproape 3 ani, dar iată că s-a întâmplat. Este un record personal pentru mine la care a contribuit evident și calitatea dispozitivului. O să trec în revistă în cele ce urmează plusurile și minusurile, concluzii care vor ajuta pe alții în viitor să decidă dacă ar fi o idee bună să cumpere un telefon Android Samsung Galaxy seria J. Bineînțeles, cu condiția ca cei de la Samsung să le comercializeze.

Samsung Galaxy J5 2016 – după aproape 3 ani de utilizare

Bateria este încă bună – nu a cedat deși l-am forjat destul de mult. Ține suficient cât să mă scoată din zi iar la capitolul încărcare stă de asemenea destul de bine.

Aspectul general este ok – deși mi-a căzut pe jos de multe ori, supraviețuit

Ca putere de procesare – începe să fie depășit, rulează destul de greu aplicații mai noi, mai ales dacă fac ceva multitasking. Dar până acum a fost foarte ok și probabil îl voi mai folosi câteva luni bune după ce-i dau o resetare generală la setările din fabrică.

Sistemul de operare – este un Android 7.1.1 și nu cred că o să mai primească mai mult. A primit o dată update de la Android 6 și eu unul sunt mulțumit.

Defecte – apărute în decursul a celor aproape 3 ani de utilizare

După o ploaie, nu prea mai merge microfonul, se aude înfundat. Trebuie să merg să-l schimb. Nu m-am grăbit pentru că eu nu am mai folosit acel microfon de ani buni. Folosesc de obicei o cască Bluetooth Plantronics Explorer 55 căreia i-am făcut un review AICI și pe care o recomand tuturor celor care doresc o cască Bluetooth ieftină și bună.

Un colț este un pic crăpat – nu este chiar indestructibil acest telefon. am aflat acest lucru în urmă cu câteva luni când m-am trezit cu câțiva milimetri de sticlă crăpată în colțul dreapta jos. Oricum, față de Rambo, acest Samsung Galaxy J5 2016 este un fel de Chuck Norris. O variantă de Rambo mult superioară. Și cam atât, alte defecte nu are.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here