Home Editorial Samsung Galaxy J5 2016 – după aproape 3 ani de utilizare

Samsung Galaxy J5 2016 – după aproape 3 ani de utilizare

1127
0
Samsung Galaxy J5 2016

N-aș fi crezut vreodată să ajung să țin un telefon aproape 3 ani, dar iată că s-a întâmplat. Este un record personal pentru mine la care a contribuit evident și calitatea dispozitivului. O să trec în revistă în cele ce urmează plusurile și minusurile, concluzii care vor ajuta pe alții în viitor să decidă dacă ar fi o idee bună să cumpere un telefon Android Samsung Galaxy seria J. Bineînțeles, cu condiția ca cei de la Samsung să le comercializeze.

Samsung Galaxy J5 2016 – după aproape 3 ani de utilizare

Bateria este încă bună – nu a cedat deși l-am forjat destul de mult. Ține suficient cât să mă scoată din zi iar la capitolul încărcare stă de asemenea destul de bine.

Aspectul general este ok – deși mi-a căzut pe jos de multe ori, supraviețuit

Ca putere de procesare – începe să fie depășit, rulează destul de greu aplicații mai noi, mai ales dacă fac ceva multitasking. Dar până acum a fost foarte ok și probabil îl voi mai folosi câteva luni bune după ce-i dau o resetare generală la setările din fabrică.

Sistemul de operare – este un Android 7.1.1 și nu cred că o să mai primească mai mult. A primit o dată update de la Android 6 și eu unul sunt mulțumit.

Defecte – apărute în decursul a celor aproape 3 ani de utilizare

După o ploaie, nu prea mai merge microfonul, se aude înfundat. Trebuie să merg să-l schimb. Nu m-am grăbit pentru că eu nu am mai folosit acel microfon de ani buni. Folosesc de obicei o cască Bluetooth Plantronics Explorer 55 căreia i-am făcut un review AICI și pe care o recomand tuturor celor care doresc o cască Bluetooth ieftină și bună.

Un colț este un pic crăpat – nu este chiar indestructibil acest telefon. am aflat acest lucru în urmă cu câteva luni când m-am trezit cu câțiva milimetri de sticlă crăpată în colțul dreapta jos. Oricum, față de Rambo, acest Samsung Galaxy J5 2016 este un fel de Chuck Norris. O variantă de Rambo mult superioară. Și cam atât, alte defecte nu are.

 

Previous articleRate la telefoane – când și ce fel de achiziții sunt recomandate
Next articleCum efectuăm corect o resetare la setările din fabrică (Factory Reset)
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here