Home Editorial Cum arată un telefon Android după 5 ani de utilizare?

Cum arată un telefon Android după 5 ani de utilizare?

658
0

Sincer nu aș fi crezut că o să rămân pe cap timp de 5 ani cu un Samsung Galaxy J6 2018, dar iată că s-a întâmplat. Se pare că Samsung reușește să facă și telefoane ieftine și bune, nu doar scumpe și bune. Este un telefon care a costat sub 800 de lei dacă țin bine minte, mi se pare că l-am cumpărat de pe E-Mag cu vreo 650 de lei când a fost ofertă și sincer nu-mi pare rău absolut deloc de el.

Ce mi-a plăcut la J6 2018

  • Senzorul de amprentă, mi s-a părut foarte bun în combinație cu aplicațiile bancare. Chiar este util și te salvează de ținut minte fel de fel de parole care mai de care mai anapoda.
  • Bateria care deși momentan mă face să-l pun la încărcat zi de zi, dacă adorm cu telefonul aproape full când mă trezesc dimineața încă funcționează YouTube cu ecranul pornit.
  • Rezistența la impact, foarte rezistent l-am scăpat pe jos de multe ori și chiar dacă s-a spart ecranul, am reușit să-l înlocuiesc singur cu un șpaclu și cu un feon. Vezi AICI
  • Funcționează foarte bine cu cască Bluetooth, nu se deconectează, nu se aude nasol și pe mine m-a ajutat foarte mult, eu numai cu cască Bluetooth umblu când ies din casă.

Ce nu mi-a plăcut la J6 2018

  • Internetul pe Wi-Fi a început să meargă foarte prost în ultimii 2 ani, nu știu de ce dar nu am stat să-mi bat capul pentru că am abonament de la DIGI și stau mereu pe date mobile.
  • Nu are încărcare wireless și de multe ori mă enervează să stau cu el legat de cablu, noaptea mai uit că-i la încărcat și trag de el suficient cât să mă facă să mă îngrijorez legat de port.
  • Butonul lateral de blocare a ecranului începe să cedeze dar nu este ceva deranjat pentru că telefonul se poate debloca și folosind senzorul de amprentă.

În rest, toate sunt bune. Cred că-l mai țin până pică de tot…

Voi ce telefoane Android aveți și de când le aveți?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here