Home Jocuri Android Cel mai bun joc de Remy etalat disponibil în PlayStore

Cel mai bun joc de Remy etalat disponibil în PlayStore

719
0

Sunt fan Remy etalat de mulți ani și mi-a fost destul de dificil să găsesc un joc pe care să-l pot avea și pe calculator și pe telefonul mobil însă iată că în urmă cu ceva timp l-am găsit. Se numește Rummy 45 – Remi Etalat și este după cum ați ghicit probabil un joc 100% românesc, cu review-uri foarte bune, 4.7 din 5 este ceva extraordinar pentru un joc Android în zilele noastre.

Jocul merge fără probleme de când îl joc nu mi-a dar nici cea mai mică eroare, nici pe telefon nici pe PC, ceea ce este absolut de apreciat. Ce nu-mi place la el este faptul că oferă prea multe secunde de gândire jucătorilor și dacă este cineva la masă care a pornit jocul și a plecat să scoată rufele din mașină și să le întindă pe sârmă, a stricat tot jocul pentru ceilalți 3 care trebuie să aștepte după el.

Nu-mi mai place la joc este lipsa de fair play a celor care sunt la masă. De fapt nu ține de joc, mai mult de caracterul oamenilor. Spre exemplu unii dacă iau bătaie pe lângă faptul că înjură pe chat mai și pleacă de la masă. De multe ori joc un meci apoi sunt nevoit să-mi caut altă masă dacă cumva câștig.

Dar per total, dacă vă place Remy etalat, puteți descărca jocul pe telefon de aici și pentru calculator aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here