Home Editorial Samsung Galaxy J5 2016 – după 2 ani de utilizare

Samsung Galaxy J5 2016 – după 2 ani de utilizare

1652
2
Samsung Galaxy J5 2016

Luna asta s-au făcut 2 ani de când folosesc un Samsung Galaxy J5 2016 și o să fac o mică analiză. Poate mulți dintre voi vă gândiți să cumpărați acest telefon second hand sau chiar nou dacă-l mai găsiți pe rafturile magazinelor. Au fost 2 ani în care nu am avut parte de surprize neplăcute iar în ceea ce privește uzura fizică, telefonul a rezistat destul de bine la căzături și șocuri. Nu a avut soarta lui Rambo.

Până acum nu s-a defectat nimic la telefon. Bateria este singura pe care trebuie să o schimb, nu mai ține așa de mult ca la început și e ceva destul de normal. Se găsește online pe la 50-60 de lei. Din punct de vedere al softului, a primit update la Android 7.1.1 și se mișcă destul de bine. Nu m-am prea băgat în el cu resetarea la setările din fabrică întrucât nu a fost nevoie. Telefonul nu mi s-a blocat niciodată.

Acum am de gând să-i fac o reîmprospătare generală cu ștergerea partiției CACHE direct din Recovery + resetarea la setările din fabrică. Din punctul meu de vedere, dacă schimb bateria, telefonul ăsta o mai duce 2 ani de voie fără să se simtă nevoia de a-l schimba pe unul de nouă generație. Chiar dacă nu are prea multă forță la jocuri, eu oricum nu prea am timp de jocuri Android. Sloturi ce mai bag, în rest nimic.

Singurul lucru care încă mă enervează la acest telefon (chestia asta o făcea și nou) este faptul că mufa de la căști sare mereu din port. Nu știu de ce și nu am ce să-i fac. Inițial am crezut că este de la căști, am cumpărat altele tot SAMSUNG și degeaba, nu ai cum să folosești căștile la acest telefon. Poate l-am nimerit eu cu defect de fabricație sau naiba știe. Voi? Ce telefoane aveți și de când le dețineți?

2 COMMENTS

  1. Sa inteleg ca inca nu primesti notificarile alea de memorie full de nu poti sa deschizi nici galeria sau sa accesezi emailuri?? Au avut si sotia si fiica-mea. Dupa un an, cel putin fiica-mii i-am dat resetari din fabrica, lunar …Am cam scapat de ele!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here