SHARE
TP-LINK UP540

Am găsit minunea asta într-un coș de tip „pomană” din Carrefour, avea prețul de 30 de lei. Deși nu aveam nevoie de așa ceva, am zis să cumpăr acest multi încărcător pentru dispozitive mobile întrucât arată bine pe birou iar TP-LINK nu e chiar o firmă de carton. Specificațiile încărcătorului sunt destul de interesante: poate încărca simultan 5 dispozitive mobile pe USB, 5V și maxim 8A.

Fiecare port dintre cele cinci poate furniza o putere maximă de 2.4A. Modelul exact este TP-LINK UP540 și sincer să fiu, după ce am început să-l folosesc, am sesizat că am făcut de fapt o investiție destul de bună. Pe lângă faptul că arată bine, că stă destul de bine pe birou fără să o ia la vale din cauza cauciucului lipit pe fund, reușește să încarce dispozitivele la fel de bine ca încărcătoarele originale.

Eu am mai avut în trecut experiențe cu baterii externe care din păcate, din motive care-mi scapă, nu reușeau să încarce telefoanele la fel de rapid ca încărcătoarele de priză, așa că am fost plăcut surprins de acest multi încărcător. Cablul cu care se conectează la priză este destul de lung, dacă aveți priza undeva pe jos și doriți să puneți încărcătorul pe birou sau pe o masă, nu va fi dificil.

Distribuția celor 5 porturi USB este excelentă, nicio șansă să pățiți ce pățiți de obicei cu încărcătoarele cu doar 2 porturi, adică din pricina unui cablu USB mai butucănos, să nu puteți utiliza decât unul dintre porturi. Prețul de magazin este undeva la 100-130 de lei, un preț corect pentru ce oferă dacă mă întrebați pe mine, iar dacă aveți de încărcat 3-4 dispozitive mobile în același timp, acest gadget o să vi se pară mai mult decât util.

 

Articole Recomandate

Samsung Galaxy A9 – ciudățenia cu 4 camere pe spate care sfidează ideea de... Fraților, a apărut și Samsung Galaxy A9. Nu știu de unde le tot scot ăștia de la Samsung așa, pe bandă rulantă, căci la un moment dat am impresia că n...
Plantronics Explorer 500 – sau cum să arunci pe fereastră 250 de lei După ce mi s-a stricat casca Bluetooth Plantronics Voyager Edge, am zis să rămân fidel brandului Plantronics și am cumpărat o cască Explorer 500 cu vr...
Este Nokia 3 cel mai bun telefon sub 500 de lei? Am cumpărat zilele trecute un telefon Nokia 3 pentru care am plătit 499 de lei. Nu l-am cumpărat pentru mine, ci pentru altcineva și sincer să fiu am ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here