Home Editorial Nokia E72 – unul dintre puținele telefoane non Android care încă mai...

Nokia E72 – unul dintre puținele telefoane non Android care încă mai sunt relevante

2922
0

M-am tot gândit ce telefon să-mi cumpăr pentru firmă, să-mi bag cartela în el să fie separat de telefonul meu. Fie care cu treaba lui. Cel de la firmă să-l las acasă după orele 18, dacă sună cineva revin eu cu apel a doua zi dimineață, să nu mai bâzâie lumea non stop. Cine are telefon de firmă în posesie cam înțelege despre ce vorbesc. Respect clienții dar am și eu nevoie de liniște seara.

În primă instanță, m-am orientat către ceva Huawei Y5 2019 ieftin, era ofertă pe la Altex cu 400 de lei. Nu este cine știe ce telefon dar la ce trebuie să facă el, adică să preia niște apeluri și niște mailuri, ar fi fost suficient. Și dintr-o dată mi-a venit o idee: ce-ar fi dacă aș cumpăra eu un telefon business old school gen Nokia, E-Series? Și am început să caut pe net un Nokia E52 second hand.

După ce am văzut prețurile, cu care am fost în totalitate de acord gen 200-300 RON, am zis să caut și pe fratele mai mare și mai puternic al lui E52, E72. Și am găsit unul cu vreo 200 RON. Din punctul meu de vedere, aceste modele deși sunt non Android, sunt încă relevante în ecuația business.

Pentru apeluri de voce și mailuri, un Nokia E72 este încă putere. Bateria la el ține chiar și o săptămână dacă faci rost de una nouă iar în ceea ce privește redactarea de e-mail-uri, pe o tastatură QWERTY reală, este mai mult decât o joacă de copii. Chiar recomand celor care au nevoie de un telefon pentru apeluri și mail-uri aceste modele de Nokia gen E52, E72. Sunt perfecte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here