SHARE
cască Bluetooth

Casca Bluetooth devine un accesoriu de nedespărțit pentru cei care sunt nevoiți să vorbească la telefon în timp ce conduc și nu numai, în special pentru oamenii care sunt nevoiți să comunice deși au ambele mâini ocupate. Ei bine, nu e tocmai simplu să alegi o astfel de cască iar în cele ce urmează vom discuta la ce anume trebuie să te uiți când alegi un asemenea dispozitiv din rafturile magazinelor reale sau virtuale.

La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem o cască Bluetooth?

  1. Feedback-ul general. E foarte important acest aspect. Verificați feedback-ul general de pe internet. Mergeți în diferite magazine online și vedeți cam ce spune lumea despre produsul care vă interesează. Multe căști Bluetooth deși costă o grămadă de bani, nu sunt chiar ok, spre exemplu Plantronics Explorer, care deși costă sute de lei, eu unul m-am bucurat în momentul în care am pierdut-o. Așa de bună era.
  2. Brandul. Mare atenție că și brandurile mari pot să vândă prostii. Recitiți mai sus ce am pățit cu o cască Plantronics. Cea mai bună cască bluetooth a mea a fost culmea tot una Plantronics, Voyager Edge. Costurile ei au fost destul de mari, cam 500 de lei, dar am fost foarte mulțumit. Recomand brandurile de top doar dacă cumpărați de la ele produse de top.
  3. Durata de convorbire. În mod normal, o cască Bluetooth trebuie să țină undeva la 5-6 ore de convorbire. Verificați pe net ce vorbește lumea legat de acest aspect pentru că eu am cumpărat o cască Plantronics Explorer care a costat 250 de lei, pe cutie scria că ține 7 ore de convorbire dar în realitate de 4, 4 jumătate nu trecea.
  4. Raza de acțiune. Dacă știți că aveți joburi de genul mecanic auto sau șofer de distribuție unde trebuie nu ai cum să ții telefonul la tine mereu, e bine să căutați o cască Bluetooth ce are o rază de acțiune de peste 10 metri.
  5. Funcții de bază. Unele modele au funcție foarte bună de anulare a zgomotului de fundal, ceea ce e foarte ok pentru cei care trebuie să vorbească în medii zgomotoase, în aglomerație. De asemenea, cei care au mereu mâinile ocupate sau murdare din pricina jobului ar trebui să se orienteze către modelele care au comenzi vocale.

Articole Recomandate

4 tehnologii moderne pe care TOATE telefoanele Android ar trebui să le aibă Tehnologia evoluează fantastic de repede atunci când vine vorba despre telefoanele mobile, însă din păcate, unele soluții cu adevărat utile, sau mai b...
Ghid de achiziție pentru telefoanele Android SECOND HAND Achiziția unui telefon Android nu este lucru simplu, de multe ori e greu să ne hotărâm atunci când este vorba despre un dispozitiv nou, d-apăi unul se...
Tu ai curaj să investești într-un sistem ERP? Sistemele ERP destinate companiilor de toate tipurile - mici, mijlocii și mari - au început să-și facă simțită prezența și-n România. Pentru cei care ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here