SHARE
OnePlus 5

Chiar dacă în România compania chineză OnePlus nu are prea mare succes, cei care sunt la curent cu piața smartphone internațională cam știu ce pot face, cât de performante sunt telefoanele lor. Ei bine, OnePlus a lansat în urmă cu câteva săptămâni noul flagship killer OnePlus 5, telefon pe care-l puteți cumpăra și voi de pe site-ul lor. Se livrează gratuit și în România.

În cele ce urmează vom încerca să scoatem în evidență cele mai importante motive pentru care ar trebui să încerci și un OnePlus 5  dacă îți plac telefoanele super performante.

5 motive pentru care ar trebui să cumperi un OnePlus 5

  1. Telefonul este super performant. Nu degeaba i se spune flagship killer. Avem de-a face cu un procesor Snapdragon 835 și atenție, 8 GB RAM. În viața de zi cu zi, conform review-urilor, telefonul face față cu brio, nu are puncte slabe. În teste, OnePlus 5 bate pe Galaxy S8.
  2. OnePlus 5 are o cameră foto bună. Ca mulți alți competitori, OnePlus oferă o cameră dual (un senzor de 16 MP cu f/1.7 și alt senzor de 20 MP cu f/2.6) cu stabilizator electronic de imagine. Pe partea din față avem o cameră de 16 MP cu un senzor f/2.0.
  3. Există conectivitate Bluetooth 5. Știu că nu mulți sunt cei care folosesc Bluetooth dar într-o lume în care cei pasionați de Android folosesc din ce în e mai multe accesorii, acest concept prinde viață. Bluetooth 5 vine cu o calitate mai bună a transferurilor, calitate mai bună audio și cu o distanță de atenție 100 de metri. Sunt noi standarde care vă pot face viața mai ușoară.
  4. Încărcare super rapidă a bateriei. Nimic nu e mai enervant decât să stai ore bune cu telefonul în priză, la încărcat. Cei de la OnePlus au înțeles asta, așa că OnePlus 5 vine cu Dash Charge. Practic în doar 30 de minute reușești să încarci dispozitivul de la 0 la 60%.
  5. Prețul este foarte bun. Raportul performanță/preț este excelent. De fapt, cred că prețul este unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să cumperi un OnePlus 5. Costă doar 499 euro cu livrare gratuită. De ce nu ai cumpăra un telefon care e mai bun decât un Samsung Galaxy S8 dar care costă cu aproape 50% mai puțin?

Articole Recomandate

Dacă ai 8 GB RAM nu înseamnă că ai un telefon bun Chiar există o logică în spatele celor 8 GB de memorie RAM existentă în unele modele de telefoane Android? După ce am examinat câteva dispozitive Andr...
3 telefoane pe care nu le vom uita prea curând Chiar dacă timpul trece, există telefoane mobile care rămân emblematice, rămân telefoane mobile pe care nu le putem uita. Despre 3 asemenea dispozitiv...
TOP 10 Cele mai citite articole de pe androidblogger.eu Cu siguranță mulți dintre voi v-ați întrebat care sunt cele mai citite articole de pe androidblogger.eu, ce anume caută iubitorii de Android pe site-u...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here