SHARE
vată bazaltică

Izolarea locuințelor nu mai este un obicei foarte rar întâlnit în România, din contră. Oamenii au început cu timpul să vadă beneficiile acestei investiții și dacă o să mergeți de curiozitate pe orice stradă din orice oraș și o să observați casele din jur, mai mult ca sigur veți vedea că peste jumătate din ele sunt izolate termic cu polistiren sau vată bazaltică de cea mai bună calitate. În trecut oamenii evitau izolarea caselor nu din cauza costurilor mari, ci pentru că în România există o mentalitate de Toma Necredinciosul. Oamenii pur și simplu nu credeau că prin această operațiune vor scăpa de temperaturile mari vara și de frig iarna, alături de facturi mai mici la întreținere.

Ei bine, dacă vă bate gândul să vă izolați locuința în viitorul apropiat, veți vedea în cele ce urmează de ce e bine să folosiți vata bazaltică. Este și polistirenul expandat/extrudat o soluție, însă sunt de părere că vata bazaltică este dată uitării și chiar nu este cazul.

2 motive să izolezi casa cu vată bazaltică

  1. Este cea mai modernă metodă de izolare a locuințelor. Dacă polistirenul se află printre noi de zeci de ani, vata bazaltică este ceva nou. După cum știm, tehnologia în lume avansează de la an la an și odată cu ea apar produse din ce în ce mai calitative. E clar că vata bazaltică va fi peste polistirenul vechi de 30 de ani ca și caracteristici, ca și performanță pentru că este un produs adus la viață cu tehnologie de ultimă generație. O izolație modernă folosește materiale moderne și este eficientă.
  2. Izolează fonic mult mai bine decât polistirenul. Cea mai mare parte a produselor de vată bazaltică existente pe piață în acest moment au clasa A de absorbție a sunetului. Dacă țineți foarte mult la liniștea locuinței dumneavoastră, ar fi foarte indicat să folosiți la izolarea termică vată bazaltică. O să împușcați doi iepuri dintr-un singur foc. După cum spuneam mai sus, vata bazaltică este un produs modern adus la viață cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație iar după cum putem vedea, trendul tehnologic este orientat grav către multifuncționalitate, peste tot în lume.

Articole Recomandate

5 lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand cauti o husa de telefon Exista o multime de motive pentru a cumpara o husa de telefon, in acelasi timp exista si o multime de produse dintre care puteti alege. S-ar putea sa ...
5 motive pentru care să cumperi cadouri personalizate Fie că este vorba de ziua de naștere a persoanei iubite sau vrei să sărbătorești prietenia, ai nevoie de un cadou. Dar nu orice cadou, ci unul care să...
Cauți servicii de contabilitate de calitate în București? KEEZ este soluția! Dacă decizi să deschizi un mic business, dacă ajungi să pui pe picioare un mic S.R.L, legea din România te obligă să ai un contabil autorizat care lun...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here