SHARE
Nokia 3310

Ieri, la MWC 2017, și-a făcut apariția celebrul Nokia 3310. Din păcate, și-a făcut apariția doar cu numele, întrucât dispozitivul nu prea mai seamănă deloc cu cel cu care am copilărit mulți dintre noi. Cei de la Nokia nu au vrut să riște și să se bazeze doar pe nostalgicii acelui aparat așa că l-au modernizat un pic pe ici, pe colo, prin părțile esențiale.

Eu unul mă declar dezamăgit din două puncte de vedere, după cum urmează:

  • Telefonul nu seamănă deloc cu epicul 3310 despre care se zvonește că i-ar fi scăpat unui turist de la 3000 de metri altitudine (se dădea cu parapanta) și i-ar fi rupt degetul mic de la picior marelui Chuck Norris.
  • Telefonul este doar 2.5G, cea ce înseamnă că posesorii de cartele Digi nu-l vor putea folosi. Pentru cei care nu știu, rețeaua Digi Mobil este exclusiv 3 și 4 G. Va putea fi folosit în România doar de posesorii de cartele Orange, Vodafone și Telekom (dacă nu dă faliment până apare la raft acest telefon)

Așadar, crunt dezamăgit de această lansat. Din punct de vedere al prețului, se pare că aparatul va costa 49 de euro în țările dezvoltate din UE, în timp ce-n Papua Noua Guinee aka România, o să coste probabil vreo 70 de euro. Că așa e la noi, prețurile sunt mereu mai mari față de străinătate.

Specificații Nokia 3310

Display 2..4 inci QVGA 240 x 320 pixeli

Cameră pe spate de 2 megapixeli cu LED

Memorie 16 MB + slot card Micro SD (32 GB)

Baterie 1200 mAh pentru 22 de ore de convorbiri

Conectivitate Bluetooth 3.0, Micro USB

Dacă sunteți nostalgici, dacă nu sunteți pe Digi și dacă veți fi dispuși să dați vreo 300 de lei pentru acest dispozitiv, când ajunge prin magazinele noastre îl veți putea cumpăra.

Eu unul nu voi face acest lucru pentru că în afară de butoane și de jocul Snake, acest telefon nu mai are nimic din celebrul Nokia 3310.

Articole Recomandate

Synaptics anunță primul senzor de amprentă integrat în display Synaptics este una dintre companiile de top din domeniul tehnologiei biometrice, iar zilele trecute tocmai ce-au venit cu o știre bombă: senzorul pent...
Samsung Galaxy S8/S8+ vor primi Android Oreo la finalul lunii ianuarie A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat programul de testare Beta pentru Android 8.0 Oreo pe dispozitivele S8 și S8+. Întrebarea de bază este cân...
Fiți pe fază, vine jocul Harry Potter AR de la Niantic Labs Cei de la Niantic Labs au confirmat faptul că Harry Potter: Wizards Unite se află în dezvoltare, în timp ce au oferit câteva detalii despre acțiunea d...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here