Home Diverse Moda cu gel de unghii

Moda cu gel de unghii

4901
0

Moda cu gel de unghii incepe sa prinda radacini. Daca in urma cu cativa ani era un procedeu considerat de multe femei drept scump si inutil, astazi putine mai sunt cele care contesta aceasta tehnica. Care sunt avantajul acestor unghii cu gel? De ce nu mai este antica oja de actualitate? Pai daca e sa ne gandim logic, fetele din ziua de azi se plictisesc foarte repede si nu prea au rabdare. Oja obisnuita se ia dupa cateva zile si astfel, sunt nevoit sa isi faca din nou unghiile. Fetele din ziua de azi sunt foarte comode, si o spun fara intentia de a jigni… Este purul adevar. Pai ia intrebati si voi cate fete sub 20 de ani stiu sa gateasca? Sau cate se ocupa cu curatenia prin casa? O sa observati ca nu prea mai gasiti aceste fete rabdatoare si harnice… Din aceasta cauza, nici sa isi faca unghiile in fiecare zi nu au rabdare, cauta alternative si cele cu gel sunt o alternativa destul de buna.

Unghiile cu gel tin si tin destul de mult. Aveam o prietena care se ocupa cu asemenea servicii si imi povestea ca tin si o luna de zile in conditii de treburi casnice intense. Pana la urma pretul ridicat nu e tocmai ridicat, si dezavantajele parca se vad avantaje daca te pui de partea cealalta a baricadei. Intr-un fel e normal sa evoluam, sa folosim niste tehnici capabile sa ne ofere atat confort cat si calitate. E un trend ce urmeaza calitatea si desi Romania nu e tara oamenilor care sa vrea asa ceva, se intampla. Suntem cu totii obisnuiti cu mentalitatea de mult si ieftin, insa se pare ca in ultimii ani apar ceva schimbari, se cere si bun si mai scump. Intr-un fel, totul se traduce in timp liber. Atata timp cat apreciem timpul liber, nu avem cum sa nu intelegem utilitatea evolutiei.

Desi am inceput articolul putin critic la adresa conditiei femeii in societatea contemporana, daca stam sa ne gandim mai bine, totul se leaga. Femeia incepe sa devina din ce in ce mai independenta de barbat si isi doreste aceasta independeta. Intr-o lume normala asa trebuie sa fie, desi noi, barbatii, inca ne mai dorim acele femei iubitoare si afectuoase care sa ne astepte acasa cu masa calda… Sa fie oare pe cale de disparitie femeia “de casa” din cauza evolutiei? Bine, multi/multe or sa spuna ca femeia de casa este dorinta celor care doresc sa fie intrerinuti, insa nu e asa… E doar parerea unui baiat care simte o schimbare in societate, o observa si o noteaza. Sa speram ca aceasta schimbare o sa aiba si aporturi pozitive asupra evolutiei in sine, caci din evolutie s-a iscat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here