SHARE
magazin online

Pentru că rândurile se strâng tot mai mult în online-ul românesc atunci când vine vorba despre magazine, campaniile SEO sunt binevenite. Din păcate, cei care dețin magazine virtuale au observat probabil că unele campanii SEO au succes, altele nu, iar în cele ce urmează vom discuta despre 3 aspecte principale de care depinde succesul unei asemenea campanii. Le puteți lua și drept sfaturi, căci la baza lor cam asta sunt.

3 sfaturi utile pentru o campanie SEO reușită

  1. Fii foarte atent la obiective. Trebuie să-ți stabilești obiectivele de campanie SEO împreună cu firma care se ocupă de acest lucru. 90% dintre campaniile eșuate au la bază comunicarea defectuoasă între reprezentanții magazinelor și companiile care prestează servicii SEO. Cu alte cuvinte, dacă vrei să ai parte de o campanie de succes TREBUIE SĂ ȘTII CE VREI.
  2. Lucrează doar cu profesioniști. În ultimii ani firmele care se ocupă de SEO s-au înmulțit și lumea și-a făcut o părere despre cine este profesionist în acest domeniu și cine nu. Marile companii care se ocupă cu SEO în România sunt destul de superficiale și e greu să-ți impui un punct de vedere în relația cu ele așa că recomandarea mea este să iei în calcul firmele mici care oferă asemenea servicii.
  3. Fii foarte atent la buget. În România a devenit o modă să se vrea mult de bani puțini iar în SEO bugetul contează destul de mult. De ce contează? Păi contează în principiu pentru că o campanie SEO se desfășoară cu ajutorul altor site-uri pe care se cumpără linkuri sub o formă sau alta. Cu cât pui mai mulți bani la dispoziție cu atât vei avea mai mare succes, vei beneficia de linkuri mai scumpe ce vin din partea site-urilor de calitate superioară. Și Google iubește calitatea.

Acestea sunt cele mai importante 3 sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când vrei să investești într-o campanie SEO de succes. Există și câteva instrumente de monitorizare SEO pe care le poți folosi personal în supravegherea campaniei și vei vedea că există rezultate bune dacă ești atent la obiective și le stabilești foarte clar, dacă lucrezi cu profesioniști și dacă ești dispus să investești într-o campanie DE CALITATE.

Articole Recomandate

De ce nu mai cumpăr adidași de la magazinele din oraș Ultima dată am cumpărat niște adidași de la un cunoscut magazin din oraș și m-au ținut cam o lună. Nu erau „de firmă” dar nici chinezării nu păreau, c...
Cum să-ți încarci bateriile pentru noul an? 2019 trebuie să înceapă în forță și din păcate, cele maxim 2 săptămâni pe care le avem de obicei libere cu ocazia sărbătorilor de iarnă sunt insuficie...
Înlocuiește unitatea optică învechită cu un caddy laptop modern! Utilitatea unui caddy laptop se cunoaște de tot mai mulți posesori de computere portabile: hard disk-ul unui laptop este montat în respectivul suport ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here