SHARE
Zborul cu avionul

Zborul cu avionul reprezintă în acest moment cel mai rapid mod de ajunge din punctul X în punctul Y, atât timp cât X și Y reprezintă orașe ce dețin aeroporturi, bineînțeles. Lucrurile se complică destul de mult în momentul în care trebuie să călătorești din punctul X în punctul Z iar punctul X nu are aeroport, există foarte multe orașe mari în România și chiar și în străinătate care nu dețin un aeroport. Ei bine, dintr-un anumit punct de vedere, lucrurile se mișcă spre mai bine chiar și în această zonă și sunt sigur că în următorii 10 ani lucrurile se vor simplifica și mai mult atât timp cât astăzi avem transfer Focșani Otopeni cu un simplu microbuz, fără bătaie de cap.

Au apărut aceste firme care se ocupă cu transport aeroport pentru persoane și care te fac pe tine, cetățean care nu ai mai zburat niciodată să vrei să încerci și această variantă. Înainte să existe aceste firme care te ridică cu autobuze și microbuze din orașe precum Focșani și te duc fix pe Otopeni fără alte halte și opriri, lucrurile erau complicate. Luați drept exemplu o persoană care trebuie să zboare și locuiește în Drobeta Turnu Severin. Cel mai apropiat aeroport este Craiova dar de acolo nu decolează nici măcar 10% din ce decolează de pe Otopeni. Astfel, ca această persoană să ajungă la Otopeni, era nevoie de un tren care pleacă doar noaptea la 12 și ajunge la 6 AM, o întreagă nebunie.

Ei bine, pe măsură ce firmele acestea de transport care adună oamenii din provincie și-i duc către un aeroport se vor înmulții, zborul va deveni mult mai frecvent față de autocare sau chiar mașini personale.  Zborul cu avionul începe să devină o rutină, se simplifică destul de mult și sunt sigur că în următorii 10 ani, nu cred că va exista persoană de peste 18 ani care să nu fi zburat măcar o dată în țară. Voi ce părere aveți despre aceste companii care te iau din provincie și te duc fix la Otopeni? Lăsați-mi scris în comentariu dacă ați apela sau nu la serviciile lor.

Articole Recomandate

De ce să alegi o casă de marcat DATECS pentru afacerea ta? Cu toții suntem destul de entuziasmați în momentul în care punem pe picioare o mică afacere, un mic business în retail prin intermediul căruia scăpăm ...
4 motive să instalezi un POS Bancar pentru micul tău magazin Deși plata cu cardul nu mai e o mare enigmă în România – în ultimii 5 ani majoritatea românilor au ajunsă primească salariile pe card – micii comercia...
De unde poți împrumuta bani în luna ianuarie? Să încerci să împrumuți bani de la prieteni și rude în luna ianuarie, e ca și cum ai încerca să treci prin Furcile Caudine. După Crăciun, Revelion, Sf...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here