SHARE
Zborul cu avionul

Zborul cu avionul reprezintă în acest moment cel mai rapid mod de ajunge din punctul X în punctul Y, atât timp cât X și Y reprezintă orașe ce dețin aeroporturi, bineînțeles. Lucrurile se complică destul de mult în momentul în care trebuie să călătorești din punctul X în punctul Z iar punctul X nu are aeroport, există foarte multe orașe mari în România și chiar și în străinătate care nu dețin un aeroport. Ei bine, dintr-un anumit punct de vedere, lucrurile se mișcă spre mai bine chiar și în această zonă și sunt sigur că în următorii 10 ani lucrurile se vor simplifica și mai mult atât timp cât astăzi avem transfer Focșani Otopeni cu un simplu microbuz, fără bătaie de cap.

Au apărut aceste firme care se ocupă cu transport aeroport pentru persoane și care te fac pe tine, cetățean care nu ai mai zburat niciodată să vrei să încerci și această variantă. Înainte să existe aceste firme care te ridică cu autobuze și microbuze din orașe precum Focșani și te duc fix pe Otopeni fără alte halte și opriri, lucrurile erau complicate. Luați drept exemplu o persoană care trebuie să zboare și locuiește în Drobeta Turnu Severin. Cel mai apropiat aeroport este Craiova dar de acolo nu decolează nici măcar 10% din ce decolează de pe Otopeni. Astfel, ca această persoană să ajungă la Otopeni, era nevoie de un tren care pleacă doar noaptea la 12 și ajunge la 6 AM, o întreagă nebunie.

Ei bine, pe măsură ce firmele acestea de transport care adună oamenii din provincie și-i duc către un aeroport se vor înmulții, zborul va deveni mult mai frecvent față de autocare sau chiar mașini personale.  Zborul cu avionul începe să devină o rutină, se simplifică destul de mult și sunt sigur că în următorii 10 ani, nu cred că va exista persoană de peste 18 ani care să nu fi zburat măcar o dată în țară. Voi ce părere aveți despre aceste companii care te iau din provincie și te duc fix la Otopeni? Lăsați-mi scris în comentariu dacă ați apela sau nu la serviciile lor.

Articole Recomandate

Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...
Am spart display-ul la telefon – ce optiuni am? Poate unul dintre momentele cele mai stresante este cel in care ti-ai scapat telefonul. In cateva secunde pana il ridici ti se desfasoara in fata ochi...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here