Home Editorial YouTube, încotro cu reclamele?

[EDITORIAL] YouTube, încotro cu reclamele?

271
1
SHARE
No Food in the Fridge Challenge Pt 2

YouTube devine o platformă din ce în ce mai enervantă cel puțin pe telefoanele mobile, acolo unde nu prea poți să fentezi reclamele. Există câteva browsere care pot face asta dar discutăm despre niște aplicații destul de ciudate și de prost lucrate.

Eu înțeleg că YouTube a devenit o platformă care vrea să genereze bani, însă știți vorba aia: ce-i prea mult, strică!. Există youtuberi care bagă și 10 reclame/clip, ceea ce face experiența de vizionare mai mult decât enervantă.

Mai mult, am văzut că și cei care fac muzică au început să bage chiar și câte 2 reclame de 30 de secunde la început de material. Păi eu intru pe Youtube ca să ascult muzică sau ca să mă uit la o repriză de reclame gen ProTV? Speram ca măcar cei care fac muzică să nu fie așa de halapi, să nu strice experiența de vizionare însă se pare că foamea de bani își spune cuvântul.

Eu unul aveam obiceiul să fac un playlist cu muzică și să-l ascult pe telefon când merg prin oraș dar a devenit cu timpul enervant, înainte de fiecare piesă, chiar și câte două reclame. Știu, veți spune să cumpăr Youtube RED și astfel să nu mai fiu afectat de aceste publicități de multe ori mai mult decât nesimțite.

Sincer să fiu, mai bine mă întorc înapoi la MP3-uri decât să fiu nevoit să renunț la platformă ori să mă chinui în continuare cu reclamele.

Voi ce părere aveți? Este YouTube ce trebuie din punct de vedere comercial sau și voi aveți aceeași părere, că cel puțin pe mobile devine aproape inutilizabil din cauza reclamelor?

Articole Recomandate

Samsung Galaxy J5 2016 – după 2 ani de utilizare Luna asta s-au făcut 2 ani de când folosesc un Samsung Galaxy J5 2016 și o să fac o mică analiză. Poate mulți dintre voi vă gândiți să cumpărați acest...
8000 de lei un telefon mobil? WTF! Cred că cei de la Apple au luat-o razna, ori au schimbat politica de vânzări. Nu se mai adresează publicului larg, ci doar milionarilor în euro. Compa...
Cum scapi de numerele +2751007? De vreo câteva zile mă sună fel de fel de numere ciudate dar asemănătoare, de genul +27510071565 sau +27510071050 sau +27510071007. Evident, răspund ș...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. youtubevanced.com Alex, ai incercat?
    Nu ai reclame deloc, tema dark, playback in background, poti seta 720p sau 1080p automat toate clipurile si multe alte customizari. Merge pe dispozitive rootate sau nu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here