SHARE
Private Space

Dacă ai un telefon Android, există câteva modalități de a ascunde anumite date: muzică, poze, filme, documente text, etc. Ei bine, telefonul Honor al celor de la Huawei vine cu o funcție dedicată acestui aspect despre care vom discuta și noi în cele ce urmează. Private Space se numește și îți permite să-ți creezi un spațiu secret în telefon fără să fii nevoit să instalezi aplicații suplimentare.

Ce face mai exact funcția Private Space?

Funcția Private Space este listată în meniul Honor View 10 în secțiunea Security and privacy. Îți permite să folosești o parolă și senzorul de amprentă (un alt deget față de cel folosit pentru deblocare). După ce vei schimba această setare, vei avea două chei de acces pentru două conturi diferite. Noul pin cere un cod între 4 și 16 caractere și, din motive de securitate, nu trebuie să fie același cu cel al telefonului dacă cumva ai setată această funcție de securitate.

După ce ai confirmat PIN-ul, poți adăuga și amprentă. Cu alte cuvinte, te vei afla în fața unui aparent alt telefon, cu un Home Screen clasic, ca și cum ai fi resetat telefonul la setările din fabrică.

Poți seta acest mod cum vrei tu. Te poți conecta la PlayStore, descărca aplicații, exact cum faci cu telefonul obișnuit, poți depozita aici fotografii personale, videoclipuri și multe alte documente fără să instalezi o altă aplicație suplimentară. E o funcție bună nu doar pentru ascuns fotografii, documente de ochii curioșilor, o puteți folosi și pentru copii, mai bine instalează aici toate aplicațiile decât să le instaleze pe interfața principală.

Dacă vrei să folosești această funcție și vrei să ascunzi fotografii, nu folosi un card microSD în telefon pentru că pozele vor apărea în galerie. De asemenea, probleme vor avea și cei care folosesc autentificarea în 2 pași pentru a se loga pe anumite aplicații.

În mare, avem de-a face cu un telefon virtual, un fel de VirtualBox în materie de sisteme de operare Android. Poate o să fie utilă cuiva funcția asta…

Articole Recomandate

Ce trebuie făcut atunci când telefonul Android începe să se miște greoi? Telefoanele în ziua de azi nu sunt altceva decât niște calculatoare în miniatură așa că e foarte normal ca după o perioadă de funcționare îndelungată ...
DEVELOPER OPTIONS – Tips & Tricks Sistemul de operare Android este renumit pentru faptul că poate fi personalizat la maxim, spre deosebire de iOS. Ei bine, pe lângă setările de bază pu...
Cum elimini bara Google Search pe telefoanele Android Google are un obicei de enervant prin care obligă utilizatorii de telefoane/tablete Android să folosească serviciile/aplicațiile lor. Acesta este și m...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here