Home Tutoriale Vezi ce aplicație îți consumă memoria telefonului Android fără să instalezi nicio...

Vezi ce aplicație îți consumă memoria telefonului Android fără să instalezi nicio aplicație

255
0

E destul de enervant să ai un telefon mai vechi și să observi că stă mereu cu memoria RAM la limită. Și partea cea mai nasoală este că nici nu știi din ce cauză. Ei bine, este posibil să fie vorba despre niște aplicații care-și fac de cap în telefon fără ca tu să realizezi iar în acest articol vei vedea cum poți afla acest lucru fără să instalezi absolut nicio aplicație suplimentară, totul este foarte simplu și direct la obiect.

Vezi ce aplicație îți consumă memoria telefonului Android fără să instalezi nicio aplicație

1. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să intri la DEVELOPER OPTIONS. Dacă nu știi cum se activează, am scris aici un articol. În această secțiune, vei găsi opțiunea MEMORY.

2. La secțiunea Memory o să găsești că este setată pe 3 ore, pune pe minim o zi apoi mergi mai departe la ultimul buton de jos unde scrie Memory Usage.

3. Aici se întâmplă toată magia, caută aplicațiile care-ți consump mamoria aiurea, o să le vezi că ele consumă de obicei cam cât sistemul Android întreg. Eu nu am această problemă și așa ar trebui să arate și la voi dacă nu aveți probleme cu aplicațiile mari consumatoare. Dacă găsiți acolo aplicații care consumă mult ori le dezinstalați dacă nu le folosiți, ori le opriți cu Force Stop și le porniți doar când aveți nevoie de ele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here