Home Diverse Un sejur in Thailanda pentru tine si persoana iubita poate fi concediul...

Un sejur in Thailanda pentru tine si persoana iubita poate fi concediul perfect

2091
0
Thai traditional boats on Railay Beach, Krabi.

Thailanda este una dintre tarile pe care as vrea sa le vizitez si eu in viitorul apropiat. Am studiat destul de bine tara si ofertele agentiilor de turism si am ajuns la concluzia ca este unul dintre cele mai bune locuri in care poti petrece un sejur alaturi de persoana iubita. Relaxare, istorie cat cuprinde de vizitat, preturi destul de mici. Cam asa se traduce Thailanda indiferent cat de inaccesibila poate ea sa para unora sau altora. Thailanda a fost, este si va ramane un pol al turismului international. Un sejur in Thailanda pentru tine si persoana iubita poate fi concediul perfect, asa ca daca tot discutam despre concedii, haideti sa trecem in revista principalele atractii turistice din aceasta tara.

Top 9 locuri de vizitat in Thailanda

  1. Templul lui Buddha din Bangkok – cel mai mare templu de acest gen din Thailanda, masurand nici mai mult nici mai putin de 45 de metri inaltime. Nu aveti nevoie de mai mult de 2 ceasuri pentru a vizita edificiul.
  2. BTS Skytrain – daca ai ajuns la Bangkok si nu ai mers cu acest tren, ai fost degeaba. Aceasta a fost solutia gasita de autoritatile de thailandeze in 1999 cand au vazut ca incepe sa creasca semnificativ traficul prin oras.
  3. Lanta Animal Welfare – este un centru special in Ko Lanta, Thailanda in care animalele fara stapan isi gasesc un refugiu. Centrul poate fi vizitat de la 9 AM la 17 PM si insist sa il aduc pe aceasta lista pentru ca mi se pare ca este modul perfect in care te poti relaxa, jucandu-te cu catei si pisici.
  4. The Thai Experience – este un restaurant situat pe insula Koh Samui ce va aduce delicatesele bucatariei moderne thailandeze. Meniul cuprinde 15 feluri de mancare diferite, cocktail-uri si multe altele. Exista si ghizi ce stau prin restaurant pentru a raspunde la intrebarile turistilor.
  5. Thai Elephant Home – locul perfect in care poti sa te joci cu … elefanti. Stiu, suna destul de ciudat, insa exista asemenea distractii in Thailanda. Puteti sa va jucati cu elefantii in nori sau in rau. Acesti elefanti au o personalitate incredibila de care va veti convinge la fata locului.
  6. Hellfire Pass Museum – este un muzeu de tip memorial ridicat in cinstea muncitorilor si prizonierilor de razboi care au decedat in timp ce construiau si intretineau calea ferata dintre Burma si Thailanda in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
  7. Wildlife Friends of Thailand – este un centru in care animalele salbatice ranite sunt salvate. Cu alte cuvinte, este un spital in toata regula pentru maimute, giboni, pisici salbatice, pasari, reptile, chiar si elefanti. Din nou, animalele salbatice sunt atractia principala…
  8. Temple of the Emerald Buddha (Wat Phra Kaew) – acest templu este situat in curtea interioara a Grand Palace, cel mai valoros templu al Thailandei construit la Bangkok in secolul 14. Una dintre atractiile principale ale Thailandei.
  9. Sukhothai Historical Park – parcul reprezinta ruinele vechiului palat regal, templul lui Buddha, portile orasului, ziduri, sistemul de canalizare al orasului antic Sukhothai, capitala regatului Sukhothai din secolul 14.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here