Home Stiri TOP TELEFOANE DE BUGET – IULIE 2022

TOP TELEFOANE DE BUGET – IULIE 2022

1461
0

Suntem trecuți de jumătatea lunii iulie, așa că putem prezenta cele mai interesante oferte ale lunii în materie de smartphone-uri de buget. Să explicăm întâi ce înseamnă smartphone de buget. Ne referim la telefoane Android care costă sub 1000 de lei, dar care sunt capabile să te ajute în viața de zi cu zi destul de mult, adică au funcții utile de genul NFC, senzor pentru amprentă și o baterie „normală”.

Samsung Galaxy A13 – preț 885 RON la EMAG. A13 devine un smartphone de buget perfect întrucât are specificații care te pot ajuta destul de mult în viața de zi cu zi. Discutăm despre 4 GB RAM, 128 GB memorie internă, baterie de 5000 mAh care cu siguranță este suficientă pentru 2 zile de utilizare, deține și NFC lucru ce te va ajuta la plățile cu telefonul mobil prin magazine și supermarketuri.

Motorola Moto G20 – preț 679 RON la EMAG. G20 are multe funcții interesante în ciuda faptului că nu costă nici măcar 700 de lei. Aducem în discuție NFC-ul care te va ajuta să faci plăți în magazine și supermarketuri, senzorul de amprentă care te va ajuta să folosești aplicațiile bancare fără să mai fii nevoit să introduci parole. Specificațiile sunt destul de bună astfel încât să nu avem suspiciuni asupra faptului că nu ar face față utilizării zilnice: 4 GB RAM, 64 GB stocare, baterie 5000 mAh.

Xiaomi Redmi 10C – preț 700 RON la EMAG pentru varianta de 64 GB. Xiaomi rămâne cam singurul brand chinezesc devenit celebru după popularizarea Samsung, care evoluează frumos și sigur în România. 10c are toate funcțiile necesare unui smartphone în ziua de azi: NFC, amprentă, 4 GB RAM, USB C, și bineînțeles bateria de 5000 mAh care a cam devenit un standard la toți producătorii.

Nokia G21 – preț 776 RON la EMAG. Nokia a evoluat mult în ultimii ani la capitolul calitate. Astăzi, acest G21 este un smartphone Android perfect pentru cei care au nevoie de un telefon mobil ieftin, cu care să-și facă treaba. 4 GB RAM, 64 GB memorie internă, NFC, senzor de amprentă, baterie 5050 mAh. Dintre toate mi se pare cea mai interesantă opțiune, și îl recomand celor care vor să încerce și altceva înafara de Samsung sau telefoane chinezești gen Xiaomi sau Huawei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here