Home Editorial 2 telefoane ridicole care nu ar trebui să existe la vânzare în...

2 telefoane ridicole care nu ar trebui să existe la vânzare în Țara Sărăciei

1131
0
SHARE
iPhone de aur

Am aruncat o privire pe eMag să văd ce mai cumpără românii în materie de telefoane mobile. Ce-am văzut listat pe-acolo? Un fiasco total. Pe lângă acest iPhone din imagine care costă 17.600 de lei (noroc cu reducerea de 23% de la 23.100, altfel nu se puteau atinge românii de el), am mai găsit câteva cazuri similare, telefoane cu prețuri absolut ridicole care nu ar avea ce să caute la vânzare în cea mai săracă țară din Uniunea Europeană. Haideți să vedem împreună dovada că în România, ridicolul nu are margine.

2 telefoane ridicole care nu ar trebui să existe la vânzare în Țara Sărăciei

  1. Iphone XS MAS – preț 17.600 RON (aproximativ 3800 euro). Da, placat cu aur, un telefon foarte râvnit de șeicii din România. A, stați că noi nu avem șeici, nu avem nici măcar autostrăzi, nu avem nici măcar un salariu minim pe economie din care să putem trăi dar hei, avem la vânzare iPhone placat cu aur în valoare de 17.600 RON.

    iPhone de aur
  2. Samsung Galaxy Note 9 – preț 5600 RON (aproximativ 1200 euro). Noroc cu ratele „doar cu buletinul”, altfel mulți români fuduli ar suspina după acest smartphone. Din punctul meu de vedere, e o prostie să faci rate la un telefon sau să strângi luni de zile bani pentru a-l cumpăra cash. Desigur, dacă ai un venit lunar de vreo 3000 de euro, poate-ți permiți și un Note 9 de 1200 euro dar să fim serioși, câți dintre noi cunoaștem asemenea oameni? În România, cele mai scumpe telefoane sunt cumpărate de obicei în rate pe 5 ani de către oamenii săraci ce vor să pară altceva decât sunt.

    Note 9 de 5600 RON

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here