Home Editorial Te bate gândul să cumperi un telefon Android second hand? Iată de...

Te bate gândul să cumperi un telefon Android second hand? Iată de ce NU trebuie să faci asta

1756
1
SHARE
telefoane Android la mâna a doua

În momentul în care Android a apărut pe piață, eu am încetat să mai cumpăr telefoane la mâna a doua. Sunt multe moduri în care-ți poți lua o țeapă de zile mari în cazul în care te încumeți să cumperi un telefon second hand, așa că iată sfaturile mele conform cărora NU trebuie niciodată să cumperi un asemenea dispozitiv. Telefoanele Android trebuie cumpărate doar noi.

De ce să nu cumperi niciodată telefoane Android la mâna a doua

  1. Vânzătorii nu sunt sinceri. Deși ei îți vor spune că da, că telefonul merge perfect, sunt șanse mari să te trezești cu o baterie care se descarcă din senin, cu un semnal care se pierde când îți e lumea mai dragă. Lipsa de sinceritate și mentalitatea de țepari a celor care-și fac veacul pe olx sau lajumate ar trebui să te țină departe de orice înseamnă electronice second hand, nu doar telefoane.
  2. Dispozitivele sunt vechi. Decât să cumperi acum să zicem un Samsung Galaxy S6 Edge la mâna a doua, mai bine îți vei de treabă. Este un telefon depășit care va merge mult mai prost față de un telefon mai slab în specificații dar care este de generație mai nouă. Ce putea face un octa-core acum 4 ani, face fără probleme un quad-core modern. Optează pentru dispozitive cât mai noi. O să ai un Android mai nou, mai bine optimizat, funcții moderne, compatibilitate mult mai ridicată.
  3. Bateria sigur nu ține. Dacă vrei să cumperi un telefon Android care a fost folosit vreun an de zile, spune pas pentru că mai mult ca sigur bateria este cu cântec. Orice ar spune vânătorul, acest lucru este imposibil pentru că discutăm despre niște telefoane care uzează la greu bateria prin simplul lor mod de funcționare. Dacă totuși te încumeți să o faci, ia în calcul o baterie nouă.

 

Articole Recomandate

Cum scapi de numerele +2751007? De vreo câteva zile mă sună fel de fel de numere ciudate dar asemănătoare, de genul +27510071565 sau +27510071050 sau +27510071007. Evident, răspund ș...
TOP 8 telefoane de clasă medie – august 2018 Numesc telefoane de clasă medie, acele dispozitive Android care costă sub 1000 de lei, mai bine zis pe cele care au un preț cuprins între 500 și 1000 ...
VARĂ INCENDIARĂ – TOP TELEFOANE SUB 500 DE LEI (buget de avarie) Avem parte de o vară incendiară, așa că e momentul să facem și un top incendiar cu telefoane mobile sub 500 de lei. Evident, este un top de mega buget...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. Plus, ca acum găsești telefoane noi, decente la prețuri convenabile. Dacă te riști să-ți iei și de la chinezi, ieși și mai ieftin. Aștepți o lună, dar ieși ieftin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here