Home Diverse De unde poți cumpăra niște creioane colorate de calitate, profesionale?

De unde poți cumpăra niște creioane colorate de calitate, profesionale?

2121
0
creioane colorate

E destul de dificil să mai întreții o pasiune venită din vechile regimuri într-o țară ca România. Din păcate, pasiunile tinerei generații se leagă aproape 100% de tehnologie, puțini mai sunt cei care adoră pictura sau desenul de exemplu. Eu bine, vom discuta în cele ce urmează despre cum poți să mai întreții o pasiune precum desenul în România, în ideea că în magazinele din oraș nu mai poți găsi nici măcar ustensile de calitate. Dacă ai nevoie de așa ceva, ești nevoit să cumperi creioane colorate de la Colorit, creioane HB tot de la Colorit, totul ești nevoit să cumperi de pe net de altfel.

Colorit.ro a rămas unul dintre puținele magazine din România din care se pot cumpăra seturi cu creioane colorare Derwent Inktense de exemplu. Existau cândva magazine prin oraș din care se puteau cumpăra ustensile pentru desen și pictură dar din păcate, acestea s-au închis treptat începând cu anul 2008, când internetul și tehnologia smartphone au început să se dezvolte din ce în ce mai evident. Părinții moderni preferând să-și țină copiii acasă în fața calculatorului, i-au îndepărtat de pasiuni precum desenul sau pictura. Acesta este adevărul din păcate, fie că ne place sau nu.

Desigur, o să spuneți că se găsesc creioane prin hipermarketuri, că sunt rafturi întregi cu creioane în acele magazine dar din păcate acelea nu sunt de calitate. Adică sunt de calitate atât timp cât rămânem în sfera școlii. Pentru elevii care au ore de desen pe la  școală da, sunt suficiente însă pentru cei care au o pasiune și doresc să dețină cele mai bune culori, o să fie întotdeauna nevoie de produse profesionale. Bine măcar că există magazine online din care să mai comanzi culori sau ce anume ai nevoie în cazul în care îți place foarte mult să desenezi. Magazinele din oraș s-au mutat online unde cu siguranță o duc mult mai bine. Singurul minus este faptul că produsele îți sunt livrate prin curier și că ești nevoit să aștepți după ele o zi, două, ca la orice comandă online de altfel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here