Home Stiri Tânăr cu 300 de iPhone-uri asupra sa, jefuit în New York la...

Tânăr cu 300 de iPhone-uri asupra sa, jefuit în New York la ieșirea din magazin

1124
0

Potrivit Audacy, Departamentul de Poliție din New York a raportat un jaf care a avut loc dimineața devreme. Jaful pare să fi implicat un bărbat de 27 de ani care a fost vizat de tâlhari după ce a părăsit Apple Store de pe Fifth Avenue din Manhattan.

Pe baza raportului, victima a pierdut iPhone-uri în valoare de 95.000 de dolari în timpul atacului. Dacă vă întrebați de ce victima avea atât de multe iPhone-uri, este pentru că le-a cumpărat pentru a le vinde prin mica sa afacere. Deoarece este reseller, face în mod regulat achiziții mari de la Apple.

Se pare că victima a intrat în Apple Store, deschis 24 de ore pe zi, în jurul orei 1:45 AM, unde un angajat a pus 300 de iPhone 13 în trei saci. Când victima a părăsit magazinul pentru a pune bagajele în mașină, o altă mașină a oprit cu doi bărbați care cereau sacii.

Se pare că victima a ripostat, dar hoții au reușit să fure unul dintre saci  înainte de a se face nevăzut în noapte. Incidentul s-a încheiat cu un pumn în nasul victimei și cu pierderea a 125 de iPhone-uri în valoare de 95.000 de dolari.

Din fericire, victima nu a fost grav rănită și a putut refuza îngrijirea medicală. În acest moment, polițiștii nu au făcut publice o descriere a suspectului sau a autovehiculului, dar ancheta este încă în derulare.

Victima a mers probabil la magazin în cursul dimineții devreme pentru a evita să fie văzută cu atât de multe articole scumpe asupra sa, tocmai pentru a evita o situație ca aceasta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here