Home Stiri Tânăr cu 300 de iPhone-uri asupra sa, jefuit în New York la...

Tânăr cu 300 de iPhone-uri asupra sa, jefuit în New York la ieșirea din magazin

471
0

Potrivit Audacy, Departamentul de Poliție din New York a raportat un jaf care a avut loc dimineața devreme. Jaful pare să fi implicat un bărbat de 27 de ani care a fost vizat de tâlhari după ce a părăsit Apple Store de pe Fifth Avenue din Manhattan.

Pe baza raportului, victima a pierdut iPhone-uri în valoare de 95.000 de dolari în timpul atacului. Dacă vă întrebați de ce victima avea atât de multe iPhone-uri, este pentru că le-a cumpărat pentru a le vinde prin mica sa afacere. Deoarece este reseller, face în mod regulat achiziții mari de la Apple.

Se pare că victima a intrat în Apple Store, deschis 24 de ore pe zi, în jurul orei 1:45 AM, unde un angajat a pus 300 de iPhone 13 în trei saci. Când victima a părăsit magazinul pentru a pune bagajele în mașină, o altă mașină a oprit cu doi bărbați care cereau sacii.

Se pare că victima a ripostat, dar hoții au reușit să fure unul dintre saci  înainte de a se face nevăzut în noapte. Incidentul s-a încheiat cu un pumn în nasul victimei și cu pierderea a 125 de iPhone-uri în valoare de 95.000 de dolari.

Din fericire, victima nu a fost grav rănită și a putut refuza îngrijirea medicală. În acest moment, polițiștii nu au făcut publice o descriere a suspectului sau a autovehiculului, dar ancheta este încă în derulare.

Victima a mers probabil la magazin în cursul dimineții devreme pentru a evita să fie văzută cu atât de multe articole scumpe asupra sa, tocmai pentru a evita o situație ca aceasta.

Previous articleLansare Gorilla Glass Victus 2 – Protecție superioară la căzăturile pe ciment
Next articleFIND MY DEVICE – Ce este și cum funcționează
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here