Home Tutoriale Cum să oprești zgomotul produs de camera foto la diferite modele de...

Cum să oprești zgomotul produs de camera foto la diferite modele de telefoane Android

10277
0

Zgomotul camerei foto pe telefoanele Android poate să fie de multe ori enervant, în special în situația în care vrei să faci poze fără ca cei din jur să te observe, ori când vrei să faci poze într-un loc în care nu prea ai voie. Din fericire, acest sunet este destul de simplu de dezactivat iar în cele ce urmează vom vedea cum poți face acest lucru pe diferite modele de telefoane Android.

Cum să oprești zgomotul produs de camera foto la telefoanele Samsung

La telefoanele Samsung, trebuie să intri în aplicația camerei foto și să apeși pe cea rotiță de setări. Acolo o să găsești opțiunea numită „Shutter Sound” pe care trebuie să o dai pe OFF. La telefoanele mai moderne, tot ce trebuie să faci este să închizi sunetul (master volume), să pui telefonul pe silent mode și sunetul de la cameră va dispărea automat.

Cum să oprești zgomotul produs de camera foto la telefoanele LG

Setările sunt aceleași ca pentru Android stock. Camera foto de pe Lollipop nu are opțiune pentru așa ceva însă acel sunet este legat de profilul de notificări. Dacă vei pune telefonul pe modul Vibrate sau do not disturb, nu vei avea sunet atunci când vei face o poză.  

Cum să oprești zgomotul produs de camera foto la telefoanele HTC

La unele telefoane HTC, să dezactivezi sunetul de la cameră este un proces destul de aiurea. De la aplicația camerei, mergi la cele 3 puncte, cele 3 puncte verticale  apoi la acea rotiță de setări dă la General settings > Camera shutter sound. Acolo trebuie să debifezi căsuța. La telefoanele mai noi , e la fel ca la telefoanele Android stick. Schimbă volumul, pune-l pe mute.

Cum să oprești zgomotul produs de camera foto la telefoanele Motorola

Telefoanele Motorola au un mic meniu care apare în stânga. Acea iconiță care sugerează o boxă dată tare reprezintă sunetul camerei. Tot ce trebuie să faci este să o apeși o dată.

Cum să oprești zgomotul produs de camera foto la telefoanele Huawei

E nevoie de câțiva pași pentru a scăpa de sunetul camerei foto la telefoanele Huawei. Mergi la aplicația camerei și apasă iconița de meniu, cele 3 linii, apoi butonul de setări, respectiv rotița. Apoi, mergi la Mute și activează-l. Așa se dezactivează sunetul camerei foto pe un Huawei.

Cum să oprești zgomotul produs de camera foto la telefoanele Sony

La telefoanele Sony Xperia mai vechi, mergi la aplicația pentru cameră, apasă cele 3 puncte verticale apoi la rotița de setări și setează pe OFF la Sound. La telefoanele mai noi , poți scăpa de acel sunet dacă vei opri volumul principal de pe telefon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here