SHARE

Display-urile înalte de pe telefoanele Android de top precum Samsung Galaxy S8 sau LG G6 oferă niște posibilități extra față de telefoanele cu display-uri normale. Vom scoate în evidență în cele ce urmează aceste mici avantaje de care doar unii se pot bucura.

Cum să te bucuri de telefoanele cu display-uri înalte

Adaugă mai multe rânduri de iconițe – display-ul standard are o dimensiune de 4 x 4 iconițe sau în cel mai bun caz 5 x 4. Pe display-urile înalte poți să setezi 24 de iconițe pagină, adică 6 x 4. Din punctul meu de vedere e un mare avantaj pentru că mereu rămâi cu o aplicație de pus la dos, pe pagina a doua. Sau două, trei aplicații chiar. Cam acestea sunt aplicațiile pe care le folosești de obicei, cam 20-25 la număr. Faptul că încap toate pe o pagină e mai mult decât ok. Bine, ele merg mult peste 25 setate dar eu zic că trebuie să aibă și o dimensiune care să faciliteze apăsarea lor fără greșeală.

Poți vedea poza de fundal – display-urile înalte sunt cele care permit unei poze de fundal să fie cât mai vizibilă. Avem loc să punem sus câteva iconițe, avem loc jos să punem alte câteva iconițe iar mijlocul rămâne mereu liber. Altfel, pe display-urile normale, degeaba te chinui să găsești o poză frumoasă, mereu va fi acoperită de iconițe.

Articole Recomandate

Samsung Gear Fit 2 PRO – un update frumos pentru Gear Fit 2 Samsung va lansa un o nouă brățară de fitness anul acesta - Samsung Gear Fit 2 PRO. Au apărut în presă imagini cu dispozitivul și cu specificațiile aș...
Huawei Mate 10 – preț, data lansării și specificații Huawei își continuă drumul către o ascensiune extraordinară. După ce a vândut un număr record de dispozitive Mate 9, producătorul chinez este gata să ...
De ce Samsung Galaxy Note 8 TREBUIE să fie un dispozitiv de succes Telefonul Samsung Galaxy Note 8 este foarte așteptat de întreaga comunitate Android și, este pe vine cum s-ar zice. Pe data de 23 august la New York a...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here