SHARE

Display-urile înalte de pe telefoanele Android de top precum Samsung Galaxy S8 sau LG G6 oferă niște posibilități extra față de telefoanele cu display-uri normale. Vom scoate în evidență în cele ce urmează aceste mici avantaje de care doar unii se pot bucura.

Cum să te bucuri de telefoanele cu display-uri înalte

Adaugă mai multe rânduri de iconițe – display-ul standard are o dimensiune de 4 x 4 iconițe sau în cel mai bun caz 5 x 4. Pe display-urile înalte poți să setezi 24 de iconițe pagină, adică 6 x 4. Din punctul meu de vedere e un mare avantaj pentru că mereu rămâi cu o aplicație de pus la dos, pe pagina a doua. Sau două, trei aplicații chiar. Cam acestea sunt aplicațiile pe care le folosești de obicei, cam 20-25 la număr. Faptul că încap toate pe o pagină e mai mult decât ok. Bine, ele merg mult peste 25 setate dar eu zic că trebuie să aibă și o dimensiune care să faciliteze apăsarea lor fără greșeală.

Poți vedea poza de fundal – display-urile înalte sunt cele care permit unei poze de fundal să fie cât mai vizibilă. Avem loc să punem sus câteva iconițe, avem loc jos să punem alte câteva iconițe iar mijlocul rămâne mereu liber. Altfel, pe display-urile normale, degeaba te chinui să găsești o poză frumoasă, mereu va fi acoperită de iconițe.

Articole Recomandate

Samsung Galaxy J5 2016 – după 2 ani de utilizare Luna asta s-au făcut 2 ani de când folosesc un Samsung Galaxy J5 2016 și o să fac o mică analiză. Poate mulți dintre voi vă gândiți să cumpărați acest...
8000 de lei un telefon mobil? WTF! Cred că cei de la Apple au luat-o razna, ori au schimbat politica de vânzări. Nu se mai adresează publicului larg, ci doar milionarilor în euro. Compa...
YouTube, încotro cu reclamele? YouTube devine o platformă din ce în ce mai enervantă cel puțin pe telefoanele mobile, acolo unde nu prea poți să fentezi reclamele. Există câteva bro...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here