Home Diverse Se pot face bani de acasă?

Se pot face bani de acasă?

1609
0
informația

Societatea în care ne ducem traiul este una foarte dependentă de bani. Din păcate, România este cea mai săracă țară din Uniunea Europeană , aici salariul minim pe economie este undeva la 200 de euro în loc de 1200 cum este prin străinătate iar din acest motiv oamenii încearcă mereu să mai facă un ban. Viața e foarte grea atunci când salariul tău este ce rămâne neamțului după ce cheltuie 2000 de euro așa că se încearcă mereu soluții pentru a spori aceste venituri mici. Munca de acasă este una dintre cele mai dorite activități pentru că presupune un pic mai mult confort. În România există foarte mulți oameni care câștigă bani de acasă și foarte mulți care nu câștigă dar care sunt interesați de asemenea activități, așa că vom discuta în cele ce urmează despre câteva astfel de modalități.

Cum poți să faci bani de acasă

Afilierea este una dintre cele mai simple și eficiente metode. Trebuie să-ți faci un cont pe Profitshare sau 2Parale și vei putea avea acces la adviseri precum Emag. Iei linkurile de afiliere și le răspândești pe unde știi tu mai bine, atenție însă, nu trebuie să faci SPAM. Poți să-ți faci un site destul de ieftin pe care să promovezi câteva produse și astfel să obții un câștig pasiv la final de lună. Există oameni care  numai din Profitshare trăiesc așa că da, poate fi o modalitate de a câștiga bani de acasă.

Sondajele de opinie de asemenea pot să aducă un venit suplimentar însă nu veți putea retrage banii la fel de rapid. În plus, unele companii pentru care veți răspunde la întrebări vă vor oferi tichete de masă/cadou, nicidecum bani. Cu toate acestea, tichetele pot fi valorificate și astfel se poate obține un venit suplimentar. Sfatul meu ar fi să vă faceți cont la cât mai multe companii de sondare pentru că nu veți avea de lucru constant la nici una dintre ele. Cu cât mai multe cu cât veți avea mai multe chestionare la care să răspundeți. Veți avea un flux bun zic…

Nu în ultimul rând, poți lucra freelance. Ce înseamnă asta? Adică să-ți pui la bătaie serviciile pe site-uri special create pentru acest lucru. De exemplu să zicem că știi limba engleză la un nivel foarte bun. Poți să te oferi să traduci anumite texte ori să scrii anumite texte pentru cei care au nevoie de așa ceva. Meseria asta de content writer nu-i de ieri de azi printre noi, însă în România totul se mișcă mai încet. E posibil ca mulți să nu știe de această posibilitate. De exemplu eu când aveam timp mă mai băgam în concursuri de logo pe 99designs.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here