Home Stiri Schimba telefonul Android pe un iPhone si Apple te “premiaza”

Schimba telefonul Android pe un iPhone si Apple te “premiaza”

1272
0

Sincer sa fiu, era de asteptat sa se intample treaba asta. Apple si-a extins programul “trade – in” pri care iti permite sa lasi la ei telefonul Android si sa primesti in schimb credit Apple, incurajand astfel iubitorii Android sa treaca de cealalta parte a baricadei. Acest porgram de extindere functiona de ceva vreme pentru Blackberry si pentru Windows in tari precum US, UK, Canada, Franta, Germania si Italia. Acum, in schimbul pretiosului tau telefon Android, vei primi la schimb un gift card pe care il vei putea folosi numai in Apple Store.

Apple permitea proprietarilor de Iphone sa faca aceste schimburi inca din 2013, insa doar pentru a face rost de piese de schimb pentru telefoanele deteriorate ce trebuiau reparate. Nu e prima data cand Apple incearca sa converteasca prin asemenea avantaje utilizatorii Android si puteti gasi mai multe detalii pe pagina de suport Apple, unde va asteapta niste indicatii pas cu pas ce va vor ajuta sa va mutati datele importante din Android in iPhone inainte de a face tranzactia propriu-zisa.

Din punctul meu de vedere, piata Android este mult mai mare de cat cea iPhone si niciodata Apple nu va putea convertii utilizatorii. Trebuie sa fim realisti, daca iPhone ar putea fi cumparat nou cu 100 – 150 $, poate ca ar acea ceva sanse, insa atata timp cat Apple cere peste 1000 de dolari pentru un iPhone de ultima generatie, utilizatorii cu putere financiara mai mica nu vor putea niciodata sa faca aceasta trecere. Totul se rezuma la pret, intr-o lume in care banii fac regulile. Exista tari foarte sarace precum Romania, in care foarte putini sunt cei care isi permit sa isi cumpere un iPhone nou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here