SHARE
Android Oreo

A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat programul de testare Beta pentru Android 8.0 Oreo pe dispozitivele S8 și S8+. Întrebarea de bază este când anume va lansa versiunile finale de soft? Ei bine, potrivit producătorului coreean, Android Oreo ar trebui să apară oficial pe dispozitivele indicate mai sus undeva la finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie.

Galaxy S8 și S8+ au fost lansate pe piață cu Android 7.0 Nougat și au fostă sărite de la update în ceea ce privește Android 7.1 Nougat, acestea fiind pregătite pentru versiunea finală de Oreo care va fi adusă via OTA. Potrivit oficialilor companiei  britanice care lucrează la programul de testare Galaxy Beta, lucrările de testare pentru Android Oreo se vor finaliza la finalul lui ianuarie. Softul va ajunge la deținătorii de asemenea dispozitive posibil și la începutul lui februarie, în funcție de dificultățile întâlnite. Să sperăm că de data aceasta Samsung va grăbi un pic pasul de update din moment ce deținătorii de Samsung Galaxy S8 și S8+ vor primi update la Android Oreo în apropiere de lansarea lui Galaxy S9, ceea ce nu e chiar ok din multe puncte de vedere pe care nu le vom discuta acum. Ce să mai zicem despre deținătorii de Galaxy Note 8?

Cum verifici dacă ai primit update pentru al tău Samsung Galaxy S8/S8+

Mergi la Settings, apoi la Software Updates. Selectează Donwload Updates Manually și așteaptă câteva secunde. Dacă ai primit update-ul, ar trebui să-ți apară acolo în listă. O să-l poți descărca apoi instala.

Articole Recomandate

Synaptics anunță primul senzor de amprentă integrat în display Synaptics este una dintre companiile de top din domeniul tehnologiei biometrice, iar zilele trecute tocmai ce-au venit cu o știre bombă: senzorul pent...
Fiți pe fază, vine jocul Harry Potter AR de la Niantic Labs Cei de la Niantic Labs au confirmat faptul că Harry Potter: Wizards Unite se află în dezvoltare, în timp ce au oferit câteva detalii despre acțiunea d...
Este oficial: va exista un smartphone Nokia 8 HMD Global va construi în sfârșit un telefon performant, Nokia 8, cu care are de gând să recapete din renumele pe care-l avea cândva brandul Nokia, câ...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here