SHARE
HEAD Print

Industria producției publicitare a evoluat destul de mult și chiar dacă foarte multă lume are impresia că totul migrează către online, tot ce ține de comerț vreau să zic, în realitate nu este chiar așa. Există destul de multe ocazii în carte ai nevoie de exemplu de un steag pentru a te promova la un eveniment și clar o să apelezi la o firmă de producție publicitară. Vom discuta în cele ce urmează despre 3 motive principale pentru care ar trebui să comanzi steaguri personalizate de bună calitate de HEAD Print, după părerea mea cea mai serioasă firmă de producție publicitară din București.

3 motive să comanzi un steag personalizat de la HEAD Print

  1. Calitatea imaginii este deosebită. Steagurile celor de la HEAD Print vin imprimate la o rezoluție de 1440 PPI iar culorile sunt mai mult decât vii. Imprimantele lor sunt mereu de ultimă generație așa că vor reuși să îți ofere steaguri de cea mai bună calitate la prețuri zic eu, rezonabile. De fapt ar trebui să spunem că raportul calitate-preț este unul mai mult decât ok.
  2. Steagurile sunt destul de rezistente. Printurile celor de la HEAD Print sunt pe bază de ecosolvent. Pot fi ținute în vânt, în ploaie, nu se vor decolora absolut deloc. Grosimea pânzei este de asemenea destul de calitativă: 0.28 milimetri, iar gramajul undeva la 110 grame pe metrul pătrat. E bine să investești în publicitate rezistentă de care să te bucuri cât mai mult timp.
  3. Primești 10% discount. Poți comanda un promo steag pe site-ul celor de la HEAD Print iar la final să primești un voucher de reducere de 10%. Ai acolo un cod promoțional deja integrat în calculator de genul „online10” care îți va scădea 10% din prețul final. De asemenea, foarte bună idee cu acel calculator. Este o metodă prin care afli singur cam cât o să te coste un steag de la HEAD Print.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care recomand steagurile publicitare ale celor de la HEAD Print. Este vorba până la urmă de calitate care trebuie să fie mereu prima grijă.

Articole Recomandate

Cât de mult contează prețul atunci când ai nevoie de foraje puțuri de mare adânc... Puțurile săpate la mare adâncime deși sunt mai costisitoare, aduc după sine o apă de foarte bună calitate. De asemenea, aceste foraje sunt oarecum imp...
Câți bani poți face cu o investiție în Ethereum? Investițiile în Ethereum (una dintre cele mai importante monede virtuale  din lumea crypto) sunt pe val. Chiar dacă nu discutăm despre Bitcoin, despre...
Cum trebuie să fie buchetul de trandafiri perfect? Atunci când vrei să faci impresie bună dăruind flori, cu siguranță începi să cauți într-o florărie online cel mai frumos buchet de trandafiri. De ce î...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here