Home Editorial Samsung Galaxy J6 2018 – Încă Bun! Tu ce telefon Android „depășit”...

Samsung Galaxy J6 2018 – Încă Bun! Tu ce telefon Android „depășit” încă folosești?

1090
0
Samsung Galaxy J6 2018

Dețin un Samsung Galaxy J6 2018 de aproape 4 ani și sincer nu aș fi crezut că va rezista atât de mult. Înainte de a achiziționa acest smartphone nu țineam un telefon mai mult de 2 ani pentru că devenea depășit total, începea să meargă din ce în ce mai greu indiferent câte resetări la setările din fabrică i-ași fi dat, nu mai socotim defecțiunile hardware care efectiv nu întârziau să apară după un an jumătate.

Ei bine, cu acest J6 2018 a fost cu totul altă poveste, se pare că este unul dintre puținele modele de telefoane Android de buget de la Samsung care chiar au fost de calitate. Sigur, i-am schimbat sticla o dată (singur, acasă cu feonul și cu un șpaclu) pentru că se crăpase așa de rău încât nu mai vedeam ecranul cum trebuie, dar reparația a fost una ieftină (200 RON) și rapidă (20 min).

În rest nu am avut niciun fel de problemă cu el. Nu a cedat nicio componentă hardware precum microfonul la fostul telefon J5 2016, nu merge greoi cu toate că nu i-am dat resetare la setările din fabrică de ceva vreme iar unul dintre motive este update-ul de sistem pe care l-am primit deși nu aveam așteptări, telefonul rulează Android 10 în acest moment și este mai mult decât suficient.

De ce am ținut de acest telefon atât de mult? Păi e destul de simplu de înțeles, deocamdată mă ajută suficient la lucrurile elementare de care am nevoie. Camera este una bună dacă am nevoie să fac o poză și să o trimit sub formă de PDF, senzorul de amprentă își face treaba de minune în colaborare cu aplicațiile de Banking, mă scutește de parole, memoria este suficientă, nu am nevoie de mai mult de 32 GB de memorie internă iar cei 3 GB RAM încă nu și-au dat duhul în lupta cu aplicațiile din PlayStore.

NFC-ul mă ajută de asemenea să fac plăți cu telefonul atunci când merg la cumpărături, pun produsele din coș pe bandă iar în timp ce casiera le scanează constat că mi-am uitat portofelul în mașină.

Așadar, acest Samsung Galaxy J6 2018 încă mai are de spus un cuvânt în viața mea, și nu am de gând să renunț la el prea curând. Tu ce telefon Android „depășit” încă folosești?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here