Home Stiri YouTube lansează la nivel global Shorts, o alternativă pentru TikTok

YouTube lansează la nivel global Shorts, o alternativă pentru TikTok

2217
0
shorts

TikTok A avut mare priză la public, devenind una dintre puținele aplicații destinate videoclipurilor de scurtă durată din lume. Am văzut cu toții ce nebunie este pe TikTok, mulți dintre noi nu suntem de acord cu tipul de conținut care se postează acolo, întrucât îl considerăm de foarte slabă calitate. 

Pentru a ține pasul cu trendurile, pentru a ține pasul cu moda, cei de la YouTube au dat drumul la nivel global funcției Shorts, implementată direct în aplicația mobilă. Ca și clipurile de pe Tik Tok, cele care pot fi încadrate în categoria Shorts pe YouTube trebuie să aibă maxim 60 de secunde, să fie filmate pe verticală, și să pornească singure în loop. Această funcție este implementată cum a fost implementată în trecut dacă ne aducem bine aminte YouTube Stories, dar va primi mult mai multă atenție decât a primit funcția mai devreme menționată. 

În timpul perioadei de testare YouTube Shorts a fost limitat la 15 secunde, însă odată cu lansarea la nivel mondial, funcția va deveni un contracandidat foarte puternic pentru aplicația TikTok. Probabil am văzut cu toții câteva clipuri de acest gen și din moment ce acestea vor putea fi create de toți creatorii de conținut vom vedea în săptămânile care urmează pe măsură ce funcție au ajunge la toată lumea, o explozie de clipuri în Shorts. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here