Home Aplicatii Android Salvati de aplicatia Dumpster

Salvati de aplicatia Dumpster

1963
0

Dumpster este o aplicatie Android ce vine cu functii de Recycle Bin. Toti cei care folosesc calculatoare pe care ruleaza sisteme de operare Windows stiu ce inseamna sa stergi un fisier din gresala. Cu totii am comis-o la un moment dat si am fost salvati de acest “cos de reciclare” unde ajung toate fisierele sterse. Ei bine, sistemul de operare Android nu dispune de o asemenea plasa de siguranta, odata sterse, pozele, muzica, aplicatiile raman sterse pentru totdeauna. Cu toate acestea, exista aplicatii care te salveaza de la dezastru. Dumpster restaureaza orice fisier la starea initiala dupa ce a fost sters de pe un telefon sau de pe o tableta Android.

Aplicatia Dumpster este gratuita si poate fi descarcata din Google Play sau Magazin Play pe romaneste. Te scuteste de multe neplaceri ce pot apare din simpla gresala. Dispozitivele Android nu mai sunt de mult simple telefoane, au devenit incet incet adevarate aparate multimedia de care nu ne mai putem lipsi in ziua de azi.

Utilitatea aplicatiilor Android mereu a fost controversata si doar cei care s-au lovit cu adevarat de utilitatea lor le vor sustine. De exemplu cei care au pierdut date or sa vada intotdeauna utila aplicatia Dumpster, pe cand cei care nu stocheaza nimic in telefonul Android sau pe tableta Android o vor vedea fara rost si probabil ca nu o vor instala niciodata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here