Home Aplicatii Android Cum trimitem fișiere de mari dimensiuni prin Gmail?

Cum trimitem fișiere de mari dimensiuni prin Gmail?

532
0

După cum știm, Gmail are o limită maximă de 25 MB pentru atașamente. Nu se pot trimite fișiere care însumate, să depășească această cifră în mod direct, însă există o portiță prin care ne putem strecura din fericire, iar această portiță se numește Google Drive. Google Drive este un serviciu de stocare în cloud, gratuit, pe care îl are oricine la îndemână atunci când își face un cont de Google.

Astfel, putem uploada fișierele de mari dimensiuni pe Google Drive și putem trimite drept atașament prin Gmail, link de descărcare direct de pe Drive pentru fișierele de mari dimensiuni. Google Drive oferă utilizatorilor 15 GB de stocare gratuită, dacă aveți de trimis fișiere de peste 15 GB din păcate pentru voi nu va funcționa această soluție, va trebui să găsiți altă metodă.

Cum trimitem fișiere de mari dimensiuni prin Gmail?

  1. Încărcați fișierele pe care doriți să le trimiteți pe Google Drive.
  2. Compuneți un e-mail către cei care doriți să trimiteți.
  3. La secțiunea atașamente selectați pictograma de la Google Drive.
  4. Alegeți din Google Drive fișierele uploadate în scopul trimiterii.

Acești pași sunt valabili atât pentru telefonul mobil cu Android, cât și pentru cei care folosesc laptopuri sau calculatoare, și repet, nu uitați de limita maximă de 15 GB a Google Drive, dacă aveți de trimis fișiere mai mari ori plătiți la Google pentru mai mult spațiu, ori folosiți alt serviciu de upload în cloud care oferă mai mulți GB.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here