Home Review Prezentare Google Pixel C

Prezentare Google Pixel C

6742
0

Vanzarile de tablete in scadere au obligat pe cei de la Microsoft, Apple si acum Google sa regandeasca aceasta categorie de produse.  Astfel, Google vine pe piata cu acest Pixel C, o tableta-notebook hibrid cu tastatura fizica optional. Aceasta tableta vine ca un raspuns la Surface a celor de la Microsoft.

Data lansarii si pretul Google Pixel C

Google Pixel C este disponibil in Play Store, la acelasi pret cu Microsoft Surface 3. Versiunea de 32 GB costa 499$ iar cea de 64 GB costa 599 dolari. Exista si acea tastatura optionala despre care va vorbeam mai devreme disponibila pentru 149$. Pretul final pentru aceasta tableta sare astfel la 648$ / 748$.

AndroidPIT-Google-Pixel-C-8738-w782

Design si calitate de constructie Google Pixel C

Desi Google Pixel C nu trebuia sa ruleze Android, iata ca tableta a stat departe de ChromeOS. Google Pixel C are o carcasa din aluminiu, asemanatoare Chromebook, cel putin extraordinara ca si aspect. Colturile sunt rotunjite iar aspectul final este unul de foarte buna calitate. Este o tableta premium cu dimensiuni similare iPad Air, respectiv 242 x 179 x 7 mm. cantareste 517 grame.

Specificatii Google Pixel C

Display Google Pixel C

Tableta are un display de 10.2 inch cu o tehnologie LTPS-LCD. Are ca avantaj fata de IPS faptul ca consuma mult mai putin curent la rezolutii ridicate si luminozitate mare. Rezolutia este 2560×1800 cu o densitate ppi de 308. Despre unghiurile de vizualizare, e in regula, cred ca e loc si de mai bine.

Tastatura Google Pixel C

Sa discutam putin despre tastatura de 149$. Se prinde de tableta prin magneti si se conecteaza prin Bluetooth. Nu sunt slabi acei magneti, tableta nu o sa se desprinda din ei. Partea buna este ca tastatura arata bestial si tableta o recunoaste instant, nu ai de umblat la pairing. Cel mai interesant lucru ramane modul in care se incarca. Tastatura nu are porturi USB si vine cu o baterie microscopica. Se incarca direct de la tableta si tine vreo doua luni de utilizare dupa ce este incarcata complet.

AndroidPIT-Google-Pixel-C-8742-w782

Software Google Pixel C

Tableta vine cu Android 6.0.1

Performanta Google Pixel C

Tableta are un procesor Nvidia si e destul de ok in jocuri atat pentru final de 2015 cat si pentru 2016. Asadar, procesor Tegra X1 cu 4 x ARM Cortex A57 cores la 1.9 Ghz. Vine cu 3 Gb DDR3 Ram, camera de 8 mpx pe spate si 2 mpx pe fata (fara flash in ambele variante), baterie de 9000 mAh.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here