Home Diverse Te pasionează domeniul financiar-bancar? Iată unde poți găsi cele mai serioase joburi...

Te pasionează domeniul financiar-bancar? Iată unde poți găsi cele mai serioase joburi în finanțe

1482
0
joburi în finanțe

Să ai un job în domeniul finanțelor reprezintă de multe ori cheia către o carieră de succes în România pentru că, trebuie să recunoaștem, nu toate domeniile de pe piața muncii sunt capabile să ofere o remunerație serioasă, capabilă să îndeplinească vise. De fapt, cam acesta este motivul principal pentru care în acest moment, în străinătate există la fel de mulți români activi precum în interiorul granițelor țării: joburile în care oamenii au făcut cariere sunt plafonate din punct de vedere al salariilor, oamenii nu au unde să mai evolueze și se simt obligați să plece din România pentru a reuși să-și îndeplinească visele, fără să renunțe la meseria pe care o practică de ani, cu drag. Am vrea cu toții să vedem că vine și acea zi în care aceleași locuri de muncă vor fi plătite la fel atât în România cât și în străinătate.

Domeniul financiar-bancar însă, a fost dintotdeauna unul cu foarte multe perspective. Era cândva pus pe picior de egalitate cu avocatura sau medicina și nu este greu de înțeles de ce. Salariile sunt foarte bune comparativ cu nivelul mediu de salarizare din România iar oportunitățile de evoluție sunt de asemenea reale. Să ai o carieră în finanțe poate să facă diferența între a pleca sau a rămâne în țară de multe ori. În regulă, dar unde oare este cel mai potrivit să începi un asemenea drum dacă ești pasionat de acest domeniu? Ei bine, cel mai recomandat este Clujul. Găsești locuri de muncă în Cluj foarte bune în orice domeniu (click pe link) și vei vedea imediat de ce am zis Cluj și nu București.

Iubești finanțele? Iată de ce ar trebui să începi o carieră în acest domeniu în Cluj

Clujul a fost dintotdeauna polul inteligenței în România, pe când Bucureștiul s-a transformat lent dar sigur într-un amalgam, într-un Turn Babel în care deși există locuri de muncă în finanțe, parcă nu discutăm strict de acel domeniu financiar bancar pur 100%. Clujul însă a rămas un mediu universitar nealterat. La Cluj vei găsi cele mai interesante și serioase locuri de muncă în domeniul finanțelor mai ales dacă o să cauți pe anumite portaluri de recrutare online apropiate de acea zonă, portaluri precum infomunca.ro. E mult mai recomandată o carieră în finanțe la Cluj decât într-un oraș precum Bucureștiul, oraș care este mult prea aglomerat și murdar să mai poată oferi altceva în afară de nervi și depresie. Amatorii de liniște și de viață occidentală vor căuta întotdeauna locuri de muncă în Cluj.

De ce să aplici pe infomunca.ro la joburi în finanțe

Spuneam mai devreme că cele mai interesante locuri de muncă în Cluj în domeniul financiar le veți putea găsi pe infomunca.ro, un portal de recrutare online mai apropiat de zona respectivă. Ei bine, cred că există și alte motive să folosești acest portal dacă dorești să cauți de muncă în acea regiune, nu doar faptul că are contacte mai apropiate cu Clujul. În primul rând, pe infomuncă.ro vei găsi niște funcții noi pe care alte site-uri de recrutare online nu le au. De exemplu, atunci când vezi un job care-ți place, poți să trimiți întrebări angajatorului și poți lămuri astfel toate problemele care nasc dubii sau suspiciune. Ești mai aproape de jobul perfect înainte de a merge la interviu.

Adreseaza o intrebare angajatorului pe infomunca.ro

În al doilea rând, cred că este foarte important și raportul număr de posturi/aplicații. Pe infomunca.ro, mai ales în acest domeniu financiar – contabil – bancar, nu veți găsi 2659 aplicații pentru 3 posturi cum găsiți la anunțuri pe celelalte platforme de recrutare online. Infomunca.ro este un portal ceva mai liniștit, cu o mai bună filtrare și selecție de candidați. Eu de exemplu mă gândesc de multe ori cum Dumnezeului se mai face selecție pentru un anumit job când există aproape 3000 de C.V.-uri? Numai să le deschizi pe toate îți ia câteva zile bune, cu condiția să nu mai faci nimic altceva. Sunt adeptul lucrurilor serioase și a calității și din acest motiv recomand portalul infomunca.ro, portal care întotdeauna va oferi șanse REALE de angajare, nu vise.

Variante pentru CV Premium infomunca.ro

Pe infomunca.ro, există de asemenea și posibilitatea de a beneficia de un C.V. Premium. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, pentru o sumă ridicolă de genul 20 de lei/lună, CV-ul tău va fi poziționat mereu în topul listelor de CV-uri iar angajatorii vor deschide CV-ul tău întotdeauna printre primele. Acest lucru este destul de benefic pentru că știm cu toții că e destul de plictisitor să vizualizezi CV-uri și după o anumită perioadă, concentrarea și interesul oricărui angajator scade. E bine să fii mereu printre primii chiar dacă sunt doar 30 – 40 de aplicații.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care consider că ar trebui să-ți faci cont pe infomunca.ro și să începi să aplici la joburi din domeniul financiar pe zona Clujului. Sunt joburi cât se poate de serioase, sunt joburi care oferă șanse reale de angajare, lucru foarte important.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here