SHARE
Android Wear 2.0

Android Wear 2.0 este următoarea variantă de sistem de operare destinat ceasurilor inteligente, dezvoltat de Google. Acest OS va fi lansat public în luna februarie a acestui an iar data precisă nu a fost încă anunțată. În acest moment, Google trimite notificări developerilor prin care-i anunță de faptul că mai sunt câteva săptămâni până la lansare și că ar fi bine să rezolve erorile de cod astfel încât aplicațiile lor să fie pregătite pentru update-ul iminent.

Mai exact, Google vrea să se asigure că dezvoltatorii de aplicații pentru Android Wear își updatează aplicațiile în asemenea mod încât acestea să fie independente de conexiunea la telefonul mobil. Acest aspect standalone, foarte libertin și independent este o funcție cheie în următoarea variantă de OS, Android Wear 2.0, adus pentru prima dată în prim plan în luna mai, 2016.

În luna septembrie, Google a amânat lansarea Android Wear 2.0 până în 2017, tocmai din cauza faptului că developerii de aplicații smartwatch prezenți în PlayStore nu și-au pus la punct aplicațiile așa cum trebuie în vederea acestui update-ului.

Compania lucrează de asemenea la două ceasuri inteligente proprii cu un producător necunoscut cu care se zvonește că ar mai fi colaborat în trecut. Aceste ceasuri inteligente, cu toate că nu vor purta emblema Google sau Pixel (conform zvonurilor), vor fi lansate DUPĂ ce apare update-ul de Android Wear 2.0. Așadar, așteptăm niște ceasuri inteligente de la Google prin luna martie, dar sperăm să nu aibă aceeași politică de prețuri cu telefoanele Pixel, care după părerea mea au fost un mare fail.

Google a intrat pe piața smartphone cu brandul Nexus, brand care a ieșit în evidență prin telefoane cu specificații de top la prețuri foarte mici, dar cu brandul Pixel au cam schimbat foaia, prețurile fiind destul de mari pentru aceleași telefoane destul de performante.

Articole Recomandate

LG V40 – telefonul Android care va avea 5 camere foto Strategia lansărilor celor de la LG e oarecum dificil de anticipat sau de urmat. Nu demult, compania a făcut o declarație prin care a anunțat că va la...
Câteva detalii despre Samsung Galaxy Note 9 Nu știu cum simțiți voi trecerea timpului, dar parcă ieri discutam despre Samsung Galaxy Note 4. Iată-ne puși în situația să aducem în prim plan detal...
Huawei Mate 10 Pro poate conduce o mașină Huawei duce un pas mai departe ideea de inteligență artificială prin intermediul noului cip Kirin 970. Întrebarea este dacă această inteligență artifi...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here