SHARE
Google Pixel

Google a confirmat faptul că unele telefoane Pixel au o problemă hardware audio

Cei care ați cumpărat până acum un telefon Google Pixel, unii dintre voi cel puțin, ați observat că are ceva probleme pe parte de audio. Mai precis, calitatea sunetului boxelor este foarte slabă când volumul este dat ceva mai tare. Se aude un pârâit ciudat. Ei bine, Google a dezvăluit recent faptul că aceasta este o problemă hardware, ceea ce este destul de rău pentru că nu se va putea rezolva cu un update de soft. Acum că sunt conștienți de problemă, ce vor face cei de la Google în această privință?

Problema audio întâmpinată la Google Pixel

Problema calității sunetului apare în momentul în care volumul este dat la ultimele trepte de putere, adică la maxim. Unele aplicații de genul Daydream VR devin astfel impracticabile. Dacă dispozitivul tău este afectat de această problemă, poți afla foarte simplu. Pornește orice melodie din orice sursă (mp3, YouTube, etc) și urcă volumul până la ultimele 3 nivele. Dacă sunetul se aude distorsionat sau cu pârâituri, trebuie să iei legătura cu cei de la Service.

Cum va rezolva Google această problemă cu telefonul Pixel?

Recent, Google a confirmat problema care pare să fie motivul principal pentru care vânzările acestor telefoane Pixel au fost destul de slabe încă de la lansare. Acestea vor fi reparate pe bază de garanție, așa că veți fi nevoiți să luați legătura cu magazinul din care ați cumpărat dispozitivul.

Problema a ieșit la iveală ceva mai serios după ce Mark Buckman, un tânăr care cumpărase telefonul și l-a returnat în cele 15 zile de probă, a observat că și telefonul pe care-l primise a doua oară avea exact aceeași problemă. Din acest motiv, Google vă îndeamnă să lăsați telefoanele la service pentru a fi reparate pe componente, nu schimbate complet.

Articole Recomandate

Huawei Mate 10 Pro poate conduce o mașină Huawei duce un pas mai departe ideea de inteligență artificială prin intermediul noului cip Kirin 970. Întrebarea este dacă această inteligență artifi...
Synaptics anunță primul senzor de amprentă integrat în display Synaptics este una dintre companiile de top din domeniul tehnologiei biometrice, iar zilele trecute tocmai ce-au venit cu o știre bombă: senzorul pent...
Samsung Galaxy S8/S8+ vor primi Android Oreo la finalul lunii ianuarie A trecut ceva vreme de când Samsung a lansat programul de testare Beta pentru Android 8.0 Oreo pe dispozitivele S8 și S8+. Întrebarea de bază este cân...

Ți-a plăcut acest articol? Înscrie-te la NEWSLETTER

Îți vom trimite o dată pe săptămână cele mai importante știri din lumea Android! Nu vă faceți griji, urâm SPAM-ul la fel de mult ca voi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogurile alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here