Home Stiri Posesorii de Samsung Galaxy raportează probleme cu Android Auto după update-ul la...

Posesorii de Samsung Galaxy raportează probleme cu Android Auto după update-ul la One UI 6

963
0

Foarte mulți posesori de telefoane Samsung Galaxy se plâng de probleme legate de conectivitate pe forumurile Android Auto, este vorba despre conexiune instabilă dacă se dorește conectarea wireless, fără cablu.

Unul dintre cele mai afectate dispozitive pare să fie Samsung Galaxy S22 Ultra, care după update-ul la One UI 6, conexiunea Bluetooth nu mai funcționează cu Android Auto.

Mai există și alte afectate de această problemă, printre care enumerăm 22 Plus, Galaxy A54 și câteva modele din seria S23 pentru care problemele au început să apară după patch-ul de securitate al celor de la Samsung din luna noiembrie.

Vestea bună este că cei de la Google au luat la cunoștință de această problemă. Din păcate, încă nu există un termen promis pentru remedierea problemei.

Nu este pentru prima dată când Android Auto are probleme de conectivitate cu dispozitivele Android. În luna august a acestui an Pixel 6 și Pixel 7 au raportat exact același tip de problemă pe care o au telefoanele Samsung.

Atunci soluția a fost golirea memoriei cash a dispozitivului însă nu a ținut prea mult, problema a revenit în prim plan mai târziu. Singura soluție pe termen lung care funcționează este cablul USB, cel puțin până la următorul update Google.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here